El 3er Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves presenta su cartel 



La prueba tendrá un recorrido lineal, como en los rallies de antes, con un total de más de 600 km de los cuales 152,5 km serán de regularidad controlada en carretera cerrada
Esta semana se cerrarán las inscripciones y el 25 de febrero se hará público el itinerario

Cuenta atrás para el 3er Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves, la prueba de regularidad Premium para clásicos que se celebrará los próximos días 1 y 2 de marzo, con salida y llegada en Barcelona. El recorrido del rally tendrá tramos de carretera cerrada y pasará por una buena parte de las que hicieron famoso al mítico Rally de Les Caves de principios de los años 70, prueba que posteriormente se integró en el Rally Catalunya.

Esta semana se cerrarán las inscripciones y el 25 de febrero se hará público el itinerario en la presentación oficial de la prueba ante los participantes y la prensa. El recorrido transcurrirá por las comarcas del Anoia, el Alt y Baix Penedès y sus alrededores, en unos parajes en los que las viñas conformarán el paisaje principal del rally.

El cartel oficial del 3er Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves ofrece precisamente una vista estupenda de la viticultura que preside el rally, en combinación con el SEAT 124 Especial 1800 que utilizará Salvador Cañellas, ganador del primer Rally Catalunya-Rally de Les Caves, prueba que tuvo lugar en 1973.

La belleza de las carreteras y del entorno, una organización de prestigio mundial y una selecta inscripción que gozará de todas las comodidades y servicios puestos a su disposición por el RACC, completan los ingredientes de este rally Premium que vuelve a contar con el patrocinio de Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona y Andbank. La prueba también tiene el patrocinio institucional de la Diputación de Barcelona y del Ayuntamiento de El Vendrell, así como el soporte del Ayuntamiento de Barcelona y del Ayuntamiento de El Montmell.

El 3er Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves tendrá un itinerario previsto de 608,43 km, de los que 152,51 km serán de regularidad controlada a través de 14 tramos distintos cerrados al tráfico (ninguno de ellos se repetirá). El cronometraje se realizará a través de Blunik.

La salida tendrá lugar en la avenida de la Catedral de Barcelona a las 12.30 horas del viernes, 1 de marzo, etapa que finalizará a partir de las 21 horas en el Hotel Ra de El Vendrell. La segunda etapa arrancará desde esta misma ubicación a las 9 horas del sábado día 2, y finalizará a partir de las 19.16 horas en el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, establecimiento en el que tendrá lugar la cena de clausura y la entrega de premios.

Viernes, 1 de marzo de 2019
9 a 12h    
Verificaciones en Barcelona (Avda. de la Catedral)

12.30h    
Salida desde Barcelona (Avda. de la Catedral)
Comida en ruta en la comarca del Penedès
Reagrupamiento en El Vendrell

21.01h    
Final de la 1ª etapa en el Hotel Ra de El Vendrell
Cena y alojamiento

Sábado, 2 de marzo de 2019
9h       
Salida de la 2ª etapa desde el Hotel Ra de El Vendrell
Reagrupamiento y almuerzo en Aiguaviva-El Montmell

19.16h    
Final de rally en el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Cena de clausura y reparto de premios en dicho establecimiento

El reglamento particular de la prueba está disponible en
http://motorsport.racc.es/catalunya-historic/. Este documento ofrece toda la información necesaria, aunque el itinerario y los tramos de regularidad no se darán a conocer hasta el citado día 25 de febrero, a las 17 horas, durante la presentación oficial de la prueba.

---

El 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves presenta el seu cartell amb la viticultura com a protagonista

La prova tindrà un recorregut lineal, com en els ral·lis d'abans, amb un total de més de 600 km dels quals 152,5 km seran de regularitat controlada en carretera tancada
Aquesta setmana es tancaran les inscripcions i el 25 de febrer es farà públic l'itinerari

Compte enrere per al 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves, la prova de regularitat Premium per a clàssics que se celebrarà els propers dies 1 i 2 de març, amb sortida i arribada a Barcelona. El recorregut del ral·li tindrà trams de carretera tancada i passarà per una bona part de les que van fer famós el mític Rally de les Caves de principis dels anys 70, prova que posteriorment es va integrar en el Rally Catalunya.

Aquesta setmana es tancaran les inscripcions i el 25 de febrer es farà públic l'itinerari en la presentació oficial de la prova davant els participants i la premsa. El recorregut circularà per les comarques de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès i els seus voltants, en uns paratges en els quals les vinyes conformaran el paisatge principal del ral·li.

El cartell oficial del 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ofereix precisament una vista fantàstica de la viticultura que presideix el ral·li, en combinació amb el SEAT 124 Especial 1800 que utilitzarà Salvador Cañellas, pilot guanyador del primer Rally Catalunya-Rally de les Caves, prova que va tenir lloc el 1973.

La bellesa de les carreteres i de l'entorn, una organització de prestigi mundial i una selecta inscripció que gaudirà de totes les comoditats i serveis posats a la seva disposició pel RACC, completen els ingredients d'aquest ral·li Premium que torna a comptar amb el patrocini de l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i Andbank. La prova també té el patrocini institucional de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament d'El Vendrell, així com el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Ajuntament d'El Montmell.

El 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves tindrà un itinerari previst de 608,43 km, dels quals 152,51 km seran de regularitat controlada a través de 14 trams diferents tancats al trànsit (cap d'ells es repetirà). El cronometratge es realitzarà a través de tecnologia Blunik.

La sortida tindrà lloc a l'avinguda de la Catedral de Barcelona a les 12.30 hores del divendres, 1 de març, etapa que finalitzarà a partir de les 21 hores a l'Hotel Ra del Vendrell. La segona etapa arrencarà des d'aquesta mateixa ubicació a les 9 hores de l'endemà dissabte, i finalitzarà a partir de les 19.16 hores a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, establiment en el qual tindrà lloc el sopar de clausura i el lliurament de premis.

Divendres, 1 de març de 2019
9 a 12h    
Verificacions a Barcelona (Av. de la Catedral)

12.30h    
Sortida des de Barcelona (Av. de la Catedral)
Dinar en ruta a la comarca del Penedès
Re-agrupament a El Vendrell

21.01h    
Final de la 1a etapa a l'Hotel Ra d'El Vendrell
Sopar i allotjament

Dissabte, 2 de març de 2019
9h        
Sortida de la 2a etapa des de l'Hotel Ra d'El Vendrell
Re-agrupament i esmorzar a Aiguaviva-El Montmell

19.16h    
Final de ral·li a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Sopar de clausura i repartiment de premis en aquest establiment

Reglament particular a
http://motorsport.racc.es/catalunya-historic/. Aquest document ofereix tota la informació necessària, encara que l'itinerari i els trams de regularitat no es donaran a conèixer fins al citat dia 25 de febrer, a les 17 hores, durant la presentació oficial de la prova.

---

3rd Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves launches official poster showing vineyards in the spotlight

• The event will have a linear route, like in former rallying, with a total of more than 600km, including 152.5 km of controlled regularity on closed roads.
• The entry period closes this week, and the itinerary will be published on 25 February.

The countdown for the 3rd Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves has started. The premium regularity event for classic cars will be staged on 1 and 2 March, with start and finish in Barcelona. The rally route will include stages on closed roads and cover a large part of the roads that made famous the emblematic Rally de Les Caves in the early 1970, an event that was later integrated into Rally Catalunya.

The entry period closes this week, and the itinerary will be published on 25 February during the official launch of the event for participants and media.  The route will take participants along the regions of Anoia, Alt Penedès and Baix Penedès, and surroundings, where the vineyards will be making up the main landscape feature along the rally.

The official poster of the 3rd Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves offers a beautiful view of the vineyards that will feature the rally, in combination with the SEAT 124 Especial 1800 that will be driven by Salvador Cañellas, winner of the first Rally Catalunya-Rally de Les Caves, staged in 1973.

The beauty of the roads and the surroundings, a world-level prestigious organisation, and a select list of entrants, who will enjoy all comfort and services made available by the RACC, complete the ingredients of this premium rally that will be counting again on the sponsorship of Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona and Andbank. The event will also have institutional sponsorship by the Barcelona County Council and the El Vendrell Town Council, as well as the support of the Barcelona City Council and the El Montmell Town Council.

The itinerary of the 3rd Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves will cover 608.43 km, including 152.51 km of controlled regularity, split into 14 different stages on roads that will be closed for traffic (no stage will be repeated). The timekeeping will be made by Blunik.

The start will be given at Avenida de la Catedral in Barcelona at 12.30h on Friday 1 March. The first Leg will finish from 21.00h at Hotel Ra in El Vendrell. The second leg will start at the same hotel at 9.00h and finish from 19.16h at Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, venue of the closing dinner and prize-giving.

01 March 2019
9 to 12h   
Scrutineering in Barcelona (Avda. de la Catedral)

12.30h   
Start from Barcelona (Avda. de la Catedral)
Lunch en route in the region of El Penedés
Regrouping in El Vendrell

21.01h   
Finish of Leg 1 at Hotel Ra in El Vendrell
Dinner and accommodation

02 March 2019
9h       
Start of Leg 2 from Hotel Ra in El Vendrell
Regrouping and lunch in Aiguaviva-El Montmell

19.16h   
Finish of the Rally at Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Closing dinner and prize-giving at the Hotel.

The Supplementary Regulations of the event are available at
http://motorsport.racc.es/catalunya-historic/. This document includes all necessary information, although the itinerary and the regularity stages will not be published until 25 February at 17.00h, during the official presentation of the event.

---

Le 3e Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves présente son affiche avec la viticulture comme protagoniste

• L’épreuve aura un parcours linéaire, comme dans les rallyes d’avant, avec un total de plus de 600 km dont 152,5 km seront de régularité contrôlée sur route fermée.
• Cette semaine, les engagements seront clos et le 25 février l’itinéraire sera rendu public.

Compte à rebours pour le 3e Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves, l’épreuve de régularité Premium pour classiques qui se célébrera les prochains 1er et 2 mars, avec départ et arrivée à Barcelone. Le parcours du rallye aura des épreuves sur route fermée et passera par une bonne partie des routes qui rendirent célèbre le mythique Rally de Les Caves du début des années 70, épreuve qui s’intégra ensuite au Rally Catalunya.

Les engagements seront clos cette semaine et le 25 février l’itinéraire sera rendu public au cours de la présentation officielle de l’épreuve devant les participants et la presse.  Le parcours se déroulera dans les régions de l’Anoia, le Haut et le Bas Penedès et leurs alentours, dans un cadre où les vignes constitueront le principal paysage du rallye.

L’affiche officielle du 3e Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves offre précisément une image magnifique de la viticulture que préside le rallye, en combinaison avec la SEAT 124 Spéciale 1800 utilisée par Salvador Cañellas, vainqueur du premier Rally Catalunya-Rally de Les Caves, qui eut lieu en 1973.

La beauté des routes et de l’environnement, une organisation reconnue mondialement et des engagés de choix qui bénéficieront de toutes les commodités et services mis à leur disposition par le RACC, complètent les ingrédients de ce rallye Premium qui est de nouveau sous le patronage de Hôtel Hilton Diagonal Mar Barcelona et Andbank. L’épreuve reçoit également le soutien institutionnel du Conseil régional de Barcelone (Diputación de Barcelona) et de la Mairie de El Vendrell, ainsi que l’appui des Mairies de Barcelone et de El Montmell.

Le 3e Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves aura un itinéraire de 608,43 km, dont 152,51 km seront de régularité contrôlée à travers 14 épreuves différentes fermées à la circulation (aucune ne se répétera). Le chronométrage se réalisera à travers Blunik.

Le départ aura lieu le vendredi 1er mars avenue de la Cathédrale de Barcelone à 12 h 30, étape qui prendra fin à partir de 21 h à l’Hôtel Ra de El Vendrell. La seconde étape démarrera de ce même lieu à 9 h et terminera à partir de 19 h 16 à l’Hôtel Hilton Diagonal Mar Barcelona, où auront lieu le dîner de clôture et la remise de prix.

Vendredi, 1er mars 2019
9 h à 12h    
Vérifications à Barcelone (Av. de la Cathédrale)

12 h 30   
Départ de Barcelone (Av. de la Cathédrale)
Repas en route dans la région du Penedès
Regroupement à El Vendrell

21 h 01   
Fin de la 1re étape à l’Hôtel Ra de El Vendrell
Dîner et hébergement

Samedi, 2 mars 2019

9 h       
Départ de la 2e étape de l’Hôtel Ra de El Vendrell
Regroupement et déjeuner à Aiguaviva-El Montmell

19 h 16   
Fin du rallye à l’Hôtel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Dîner de clôture et remise de prix dans cet établissement

Le règlement particulier de l’épreuve est disponible sur
http://motorsport.racc.es/catalunya-historic/. Ce document offre toute l’information nécessaire, exception faite de l’itinéraire et des épreuves de régularité qui seront rendus publics le 25 février, à 17 heures, au cours de la présentation officielle de l’épreuve.


 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es