Cerdanya Racing pasa a ser el nuevo organizador de la prueba 

El ‘XV Clàssic dels Volcans’ se disputará el 21 de septiembre 



Cerdanya Racing, en colaboración con V-Line Org., es el nuevo organizador del que será ‘XV Clàssic dels Volcans’, rally de regularidad para automóviles clásicos en carretera abierta.

El cambio de organización de Motor Antic Garrotxa a Cerdanya Racing ofrecerá una mayor proyección a todos los niveles, contándose para ello con el entusiasmo de Meli Subirana, que seguirá involucrado en la prueba para mantener el espíritu original, y la voluntad del MAG de asegurar el futuro de este rally.

El ‘Clàssic dels Volcans’ es uno de los rallyes para clásicos más populares y eso lo corrobora la excelente inscripción que siempre ha tenido la prueba. La calidad de los tramos de la zona por donde se disputa el rally, pero también a que Olot y la comarca de la Garrotxa ofrecen a participantes y seguidores unas posibilidades únicas para descubrir y disfrutar de enclaves y paisajes espectaculares, son la mejor garantía de continuidad y futuro.

A diferencia de las últimas ediciones que la prueba tenía lugar a mediados de mayo, la XV edición del ‘Clàssic dels Volcans’ se disputará el sábado 21 de septiembre de 2019.

Carretera en su máxima expresión
Cerdanya Racing y V-Line Org. añaden a su carpeta de organizaciones una nueva prueba de regularidad  y con mucha aceptación en Cataluña, el ‘XV Clàssic dels Volcans’, rally que se une a otras pruebas muy interesantes y con un indudable prestigio, conformando todas ellas una temporada de competición muy completa que abarca todas las modalidades y los mejores emplazamientos.

La primera gran novedad de la temporada será la anunciada recuperación de la ‘Pujada a La Trona’ por parte de V-Line Org. con la colaboración de Cerdanya Racing, mítica prueba de montaña de la Comarca de Osona que tras 10 años fuera de los calendarios regresa para celebrar, el día 19 de mayo, su 15 aniversario. Le seguirá en el calendario la 4ª edición del ‘Festival Alp 2500’, en La Cerdanya, una auténtica fiesta del motor con muchas actividades en torno a la ‘Pujada Alp 2500’, prueba que nuevamente será puntuable para los campeonatos de España y de Catalunya de Montaña. Y a la novedad del ‘XV Clàssic dels Volcans’ le seguirá el ‘3r Rally Comtat de Cerdanya’, dos pruebas de regularidad con una personalidad muy fuerte, y que cerrarán el calendario de pruebas de carretera de Cerdanya Racing.

Calendario Cerdanya Racing/V-Line Org.
18-19 mayo      Pujada a La Trona
12-14 julio        Festival Alp 2500
                          • IX Pujada Alp 2500
                          • IV Rallysprint de La Cerdanya
                          • Alp Legend
                          • 4a Trobada de Clàssics
                          • 2a ECO Trobada Alp 2500
21 septiembre   XV Clàssic dels Volcans
18-19 octubre   3r Rally Comtat de Cerdanya

---

Cerdanya Racing passa a ser el nou organitzador de la prova

El ‘XV Clàssic dels Volcans’ es disputarà el 21 de setembre

Cerdanya Racing, en col·laboració amb V-Line Org., és el nou organitzador del que serà ‘XV Clàssic dels Volcans’, ral·li de regularitat per a automòbils clàssics en carretera oberta.

El canvi d'organització de Motor Antic Garrotxa a Cerdanya Racing oferirà una major projecció a tots els nivells, comptant per a això amb l'entusiasme de Meli Subirana, que seguirà involucrat en la prova per a mantenir l'esperit original, i la voluntat del MAG d'assegurar el futur d'aquest ral·li.

El ‘Clàssic dels Volcans’ és un dels ral·lis per a clàssics més populars i així ho corrobora l'excel·lent inscripció que sempre ha tingut la prova. La qualitat dels trams de la zona per on es disputa el ral·li, però també al fet que Olot i la comarca de la Garrotxa ofereixen a participants i seguidors unes possibilitats úniques per a descobrir i gaudir d'enclavaments i paisatges espectaculars, són la millor garantia de continuïtat i futur.

A diferència de les últimes edicions quan la prova tenia lloc a mitjans de maig, la XV edició del ‘Clàssic dels Volcans’ es disputarà el dissabte 21 de setembre de 2019.

Carretera en la seva màxima expressió
Cerdanya Racing i V-Line Org. afegeixen a la seva carpeta d'organitzacions una nova prova de regularitat i amb molta acceptació a Catalunya, el ‘XV Clàssic dels Volcans’, ral·li que s'uneix a altres proves molt interessants i amb un indubtable prestigi, conformant totes elles una temporada de competició molt completa que abasta totes les modalitats i els millors emplaçaments.

La primera gran novetat de la temporada serà l'anunciada recuperació de la ‘Pujada a La Trona’ per part de V-Line Org. amb la col·laboració de Cerdanya Racing, mítica prova de muntanya de la Comarca d'Osona que després de 10 anys fora del calendari torna per a celebrar, el dia 19 de maig, el seu 15 aniversari. El seguirà la 4a edició del ‘Festival Alp 2500’, a la Cerdanya, una autèntica festa del motor amb moltes activitats al voltant de la ‘Pujada Alp 2500’, prova que novament serà puntuable per als campionats d'Espanya i de Catalunya de Muntanya. I a la novetat del ‘XV Clàssic dels Volcans’ el seguirà el ‘3r Ral·li Comtat de Cerdanya’, dues proves de regularitat amb una personalitat molt forta, que tancaran el calendari de proves de carretera de Cerdanya Racing.

Calendario Cerdanya Racing/V-Line Org.
18-19 maig       Pujada a La Trona
12-14 juliol       Festival Alp 2500
                          • IX Pujada Alp 2500
                          • IV Rallysprint de La Cerdanya
                          • Alp Legend
                          • 4a Trobada de Clàssics
                          • 2a ECO Trobada Alp 2500
21 setembre      XV Clàssic dels Volcans
18-19 octubre   3r Rally Comtat de Cerdanya

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es