Récord de participación en la XV Pujada a La Trona 



• 71 vehículos participarán en las diferentes categorías
• 2 subidas de entrenamiento y 3 de carrera, todo el domingo 19
• 11 participantes puntuarán en la Challenge Lluís Costa

V-Line Org. ha publicado la lista de participantes de la XV Pujada a La Trona, prueba de velocidad y regularidad de montaña que se celebrará este domingo, 19 de mayo, en la carretera BV-4608 de Sant Hipòlit de Voltregà a Sant Boi de Lluçanès y entre los pk 13,050 y 7,306. Esta carrera ha sido recuperada después de 10 años de ausencia del calendario automovilístico nacional y pasará la preinspección por parte de la FCA para puntuar en el futuro para el campeonato de Catalunya.

Un total de 71 vehículos, distribuidos entre las categorías velocidad, regularidad, legend y exhibición, han decidido acudir a la propuesta de V-Line Org. Uno de los motivos de esta magnífica inscripción en la XV Pujada a La Trona viene motivado por lo apreciada que es esta carretera, una de las más Racing de la comarca de Osona. La Trona ha sido fija en el Rally Osona y también lo era en el antiguo Rallye Catalunya, tanto cuando puntuaba para el europeo como cuando lo hacía para el mundial. Además, las hasta ahora 14 ediciones disputadas en la modalidad subida de velocidad han deparado fabulosos espectáculos, no exentos de emoción y de desenlaces que a menudo han cambiado la clasificación de forma inesperada.

Entre estos inscritos, pilotos de rally, montaña, regularidad y de leyenda. En el contingente son abundantes los nombres importantes en Velocidad: Albert Orriols (Ford Fiesta WRC), Campeón de Catalunya de Rallyes absoluto de 2017 y 8º en la última edición celebrada de La Trona; Joan Salvans Bartons (Porsche 911 GT3 Cup), actual Campeón de Catalunya de Montaña en Turismos; Marc Riera (BMW 320 D), hijo de Xavi Riera, piloto pluricampeón de España de Turismos de Montaña; Marc Vilademunt (Honda Civic), piloto destacado de la CECLY; Josin Diego (Mitsubishi Carisma Evo VI), piloto local con varios podios que quedó 7º en La Trona 2009; Josep Mª Soler Terricabras, 10º y 1er Turismo en la última edición de La Trona, la de 2009; Víctor Gargallo Antich (Peugeot 206 GTI), actual líder de la Categoría 1 de la Copa de Catalunya de Montaña en Turismos; Josep Traserra (Porsche 977 GT3 Cup Rally) piloto local, antiguo organizador de La Trona y actual patrocinador; Carlos Beltrán (Porsche 911 RS), responsable de Nou Onze que pilotará en Históricos una espectacular máquina; etc.

Los participantes en Regularidad, un total de 20, tendrán un desafío especial pues no es fácil cumplir los promedios establecidos en un trazado tan sinuoso, en especial los de Regularidad Súper Sport debido a su media algo más elevada. Con todo destacan nombre realmente importantes en esta especialidad, como Carles Miró (Porsche 911 SC), que ya había participado en las primeras ediciones de La Trona al volante de un Selex ST 3 de F-1430; Josep García (Porsche 911 SC), actual líder de regularidad en el catalán de montaña; Alex Rimbau (VW Golf GTI); Xavier Faixedas (Citroën Visa GTI); Josep Casanovas Ferrer (Autobianchi A-112 Abarth), periodista autor de Aroma de Benzina; Joaquim Alsina (Autobianchi A-112 Abarth), piloto veterano excampeón de Catalunya de Rallyes; etc.

En esta modalidad se podrán ver también coches interesantes, como el Alpine A-310 de Joan Argemí; los Renault 5 Turbo 2 de Andreu Vigué y Josep Cutrina; etc. Mención especial para los 8 coches que participarán en la denominada Exhibició Parade, con el sorprendente Abadal-Buick Centella del pluricampeón Antonio Zanini a la cabeza, pero también el Fiat Abarth 850 TC de Xavier Delgado; el Porsche 911 SC de Jordi Pons; etc.

Los participantes estarán divididos de la siguiente forma: 43 en la categoría Velocidad, 14 en la de Regularidad Sport, 6 en Regularidad Súper Sport, y 8 en Legend y Exhibició Parade. 11 de estos pilotos también puntuarán para la Challenge Lluís Costa.

La XV Pujada a La Trona demuestra claramente el éxito de convocatoria conseguido por V-Line Org. y todas los estamentos y colaboraciones reunidas, entre ellos el Ajuntament de Les Masies de Voltregà, la Escola Quintanes, Cequin, Cerdanya Racing, Autodesballestaments La Gleva, Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Àngel Danés taller especializado en Subaru y Mitsubishi, y por supuesto la Federació Catalana d’Automobilisme, que se han volcado para hacer posible la recuperación de la carrera.

Horarios del domingo día 19
07.45h    Cierre de la carretera BV-4608 (a partir del pk 14)
09.00h    1ª subida de entrenamientos oficiales
10.30h    2ª subida de entrenamientos oficiales
12.00h    1ª subida de carrera
13.30h    2ª subida de carrera
15.00h    3ª subida de carrera
16.15h    Entrega de trofeos (Escuela Quintanes)

Más información y tiempos online: www.vlineorg.com

---------

Rècord de participació en la XV Pujada a La Trona

• 71 vehicles participaran en les diferents categories
• 2 pujades d'entrenament i 3 de cursa, tot el diumenge 19
• 11 participants puntuaran en la Challenge Lluís Costa

V-Line Org. ha publicat la llista de participants de la XV Pujada a la Trona, prova de velocitat i regularitat en muntanya que se celebrarà aquest diumenge, 19 de maig, en la carretera BV-4608 de Sant Hipòlit de Voltregà a Sant Boi de Lluçanès i entre les fites 13,050 i 7.306. Aquesta cursa ha estat recuperada després de 10 anys d'absència del calendari automobilístic nacional i passarà la pre-inspecció per part de l’FCA per puntuar en el futur per al campionat de Catalunya.

Un total de 71 vehicles, distribuïts entre les categories velocitat, regularitat, legend i exhibició, han decidit acudir a la proposta de V-Line Org. Un dels motius d'aquesta magnífica inscripció en la XV Pujada a la Trona ve motivat per l'apreciada que és aquesta carretera, una de les més Racing de la comarca d'Osona. La Trona ha estat fixa en el Ral·li Osona i també ho era de l'antic Rallye Catalunya, tant quan puntuava per l'europeu com quan ho era pel mundial. A més, les fins ara 14 edicions disputades en la modalitat pujada de velocitat han ofert fabulosos espectacles, no exempts d'emoció i de desenllaços que sovint han canviat la classificació de forma inesperada.

Entre aquests inscrits, pilots de ral·li, muntanya, regularitat i de llegenda. En el contingent són abundants els noms importants en Velocitat: Albert Orriols (Ford Fiesta WRC), Campió de Catalunya de Ral·lis absolut de 2017 i 8è en l'última edició celebrada de La Trona; Joan Salvans Bartons (Porsche 911 GT3 Cup), actual Campió de Catalunya de Muntanya en Turismes; Marc Riera (BMW 320 D), fill de Xavi Riera, pilot pluricampió d'Espanya de Turismes de Muntanya; Marc Vilademunt (Honda Civic), pilot destacat de la CECLY; Josin Diego (Mitsubishi Carisma Evo VI), pilot local amb diversos podis que va quedar 7è a La Trona 2009; Josep M. Soler Terricabras, 10è i 1r Turisme en l'última edició de La Trona, la de 2009; Víctor Gargallo Antich (Peugeot 206 GTI), actual líder de la Categoria 1 de la Copa de Catalunya de Muntanya en Turismes; Josep Traserra (Porsche 977 GT3 Cup Rally) pilot local, antic organitzador de La Trona i actual patrocinador; Carlos Beltrán (Porsche 911 RS), responsable de Nou Onze que pilotarà en Històrics una espectacular màquina; etc.

Els participants en Regularitat, un total de 20, tindran un desafiament especial perquè no és fàcil complir les mitjanes establertes en un traçat tan sinuós, especialment els de Regularitat Súper Sport a causa de la mitjana una mica més elevada. Amb tot destaquen noms realment importants en aquesta especialitat, com Carles Miró (Porsche 911 SC), que ja havia participat en les primeres edicions de La Trona al volant d'un Selex ST 3 de F-1430; Josep García (Porsche 911 SC), actual líder de regularitat en el català de muntanya; Alex Rimbau (VW Golf GTI); Xavier Faixedas (Citroën Visa GTI); Josep Casanovas Ferrer (Autobianchi A-112 Abarth), periodista autor d'Aroma de Benzina; Joaquim Alsina (Autobianchi A-112 Abarth), pilot veterà excampió de Catalunya de Ral·lis; etc.

En aquesta modalitat es podran veure també cotxes interessants, com l’Alpine A-310 de Joan Argemí; els Renault 5 Turbo 2 d'Andreu Vigué i Josep Cutrina; etc. Esment especial per als 8 cotxes que participaran en la denominada Exhibició Parade, amb el sorprenent Abadal-Buick Centella del pluricampió Antonio Zanini al capdavant, però també el Fiat Abarth 850 TC de Xavier Delgado; el Porsche 911 SC de Jordi Pons; etc.

Els participants estaran dividits de la següent forma: 43 en la categoria Velocitat, 14 en la de Regularitat Sport, 6 en Regularitat Súper Sport, i 8 en Legend i Exhibició Parade. 11 d'aquests pilots també puntuaran per la Challenge Lluís Costa.

La XV Pujada a La Trona demostra clarament l'èxit de convocatòria aconseguit per V-LineOrg. i tots els estaments i col·laboracions reunides, entre ells l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, l’Escola Quintanes, Cequin, Cerdanya Racing, Autodesballestaments La Gleva, l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Àngel Danés taller especialitzat en Subaru i Mitsubishi, i per descomptat la Federació Catalana d’Automobilisme, que s'han bolcat per a fer possible la recuperació de la cursa.

Horaris del diumenge dia 19
07.45h    Tancament de la carretera BV-4608 (a partir del pk 14)
09.00h    1a pujada d'entrenaments oficials
10.30h    2a pujada d'entrenaments oficials
12.00h    1a pujada de cursa
13.30h    2a pujada de cursa
15.00h    3a pujada de cursa
16.15h    Lliurament de trofeus (Escola Quintanes)

Més informació i temps online: www.vlineorg.com

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es