Cita importante para el Campeonato de Francia de Montaña 2ª División,  

22 y 23 de junio: 65 inscritos en la Pujada Arinsal 



• Cita importante para el Campeonato de Francia de Montaña 2ª División
• David Guillaumard (Dallara-Mercedes) y Ronald Garces (Audi), líderes
• Triple empate en cabeza del Trophée des Pyrenées
• 22 y 23 de junio, en la carretera a la estación de Arinsal
• Los vehículos Legend completarán el espectáculo

En plena semana de la Pujada Arinsal 2019, prueba que ACA Esport ya tiene completamente ultimada para disputar los días 22 y 23 de junio en la carretera CS-520 a la estación de esquí de Arinsal (Vallnord), las expectativas deportivas son muy altas al contarse con una lista de inscritos que llega a las 65 unidades, 42 de ellas participantes en el Campeonato de Francia de Montaña 2ª División y 23 vehículos inscritos en la categoría VHC y en el Andorra Legend Festival. El ganador absoluto se adjudicará como es tradición el Trofeu Joan Vinyes Casanovas, en memoria del gran piloto andorrano fallecido el 1 de diciembre de 2015.

El francés de montaña de 2ª división llega a Andorra con una clasificación provisional muy apretada, dado que hasta la fecha sólo se ha disputado una carrera puntuable (Quillan-Col du Portel) y la de Arinsal permitirá ver qué pilotos pueden destacar realmente en este campeonato, tanto en vehículos Sport como en Producción. Todos los favoritos estarán en Andorra dispuestos a librar una dura batalla en un campeonato en el que los puntos son difíciles de obtener.

También llega con gran lucha en cabeza el Trophée des Pyrénées, el campeonato que organiza ACA Esport junto con ASA Corbières, ASAC 66 y Calmont Sport et Mécanique. Arinsal será la 3ª de las 6 carreras que componen su calendario y nada menos que tres pilotos figuran empatados en la primera posición, lo que ya demuestra que la competitividad será norma en la carrera de Arinsal.

Participación andorrana
Libre de sus participaciones en los campeonatos de España y Catalunya, la máxima representación andorrana la ostentará Gerard de la Casa, que pilotará un vehículo que aún no ha decidido. Los dos representantes del equipo Joves Pilots ACA, Edgar Montellà y Raül Ferré, ambos con unidades Speed Car GTR, aportarán el interés local en esta única oportunidad de poderlos ver correr en casa. A ellos se sumará una ámplia representación andorrana en VHC y Legend.

Los Legend aportarán parte del espectáculo
Si bien todos los participantes del francés de montaña lucharán por unas clasificaciones que les exigirán la máxima precisión en su pilotaje, el apartado de vehículos Legend (vehículos de rally, circuito y montaña de otras épocas), por lo general máquinas muy del agrado del público y que siguen siendo competitivas, permitirán a sus pilotos ofrecer todo un recital de malabarismos y espectáculo sin importar por lo tanto el crono. Estos coches estarán incluidos en el denominado Andorra Legend Festival, un gran atractivo que servirá para recuperar sensaciones inolvidables. Estos participantes tendrán una espectacular fiesta el sábado a las 19 horas en la Sala sociocultural del Quart d’Arinsal, en la que se les entregará el trofeo recuerdo a su participación.

Comodidad para disfrutar más
Desde que la carrera andorrana de montaña llegó en 2018 a Arinsal, la máxima comodidad para participantes y espectadores ha sido uno de los objetivos de ACA Esport. Para los espectadores estará en funcionamiento, y para su servicio exclusivo, el telesilla que conecta salida y llegada, un elemento de transporte y de visión realmente original a la vez que práctico, que contribuye a aportar este plus diferenciador a la carrera de montaña.

Los participantes estarán situados en pleno núcleo de Arinsal, al ubicarse el paddock en el centro de la población, con todo lo que ello significa de proximidad con establecimientos y servicios de todo tipo. Todo ello, además, permitirá un contacto mucho más directo con aficionados y seguidores.

Provisional Campeonato de Francia de Montaña 2ª División

Coches Sport
1-David Guillaumard (Dallara F312-Mercedes), 43 puntos
2-Jordan La Monica (Norma M20FC), 39 puntos
3-Emeline Bréda (Dallara F307-Mercedes), 33 puntos
4-Fabrice Gallo (Norma M20F), 28 puntos
5-Mickaël Decroux (Martini Mk76 FC01), 24 puntos

Coches de Producción
1-Ronald Garces (Audi R8 LMS Ultra), 43 puntos
2-Fabrice Degortes (Seat León Supercopa), 39 puntos
3-Frédéric Santarelli (Porsche 911 Turbo), 35 puntos
4-Jean-Pierre Segura (Audi R8 LMS), 28 puntos
5-Patrick Vialle (Peugeot 206 XS), 26 puntos

Provisional Trophée des Pyrénées

1-Ludovin Barde (Peugeot 106 S16), 51 puntos
1-Stéphane Villain (Renault Clio 2 RS1), 51 puntos
1-Vincent Savary (BMW M3 E36), 51 puntos
4-Marie Cammares (Tatuus FR2000), 45 puntos
5-Philippe Faure (Renault Clio Cup 3), 41 puntos
1º VHC-Jean-Charles Massu (Tiga SC81-Ford), 27 puntos

Programa-Horario previsto

Sábado, 22 de junio de 2019
09.00h      Cierre de carretera CS-520
10.00h      Inicio entrenamientos libres CFM y VHC
11.30h      Inicio entrenamientos libres Legend
12.05h      Inicio 1ª manga de entrenamientos Oficiales CFM y VHC
13.40h      Inicio 1ª manga de entrenamientos Oficiales Legend
14.15h      Inicio 2ª manga de entrenamientos Oficiales CFM y VHC
15.40h      Inicio 2ª manga de entrenamientos Oficiales Legend
16.15h      Inicio Carrera 1 CFM y VHC
17.25h      Inicio Carrera 1 Legend
19.00h      Fiesta Andorra Legend Festival (Sala sociocultural del Quart d’Arinsal)

Domingo, 23 de junio de 2019
08.00h      Cierre de carretera CS-520
09.00h      Inicio entrenamientos libres CFM y VHC
09.40h      Inicio entrenamientos libres Legend
10.30h      Inicio Carrera 2
12.00h      Inicio Subida 2 Legend 
12.35h      Inicio Carrera 3
13.45h      Inicio Subida 3 Legend 
14.30h      Entrega de Premios (Sala sociocultural del Quart d’Arinsal)

Para mayor información y para inscripciones: www.pujadaandorra.com

-----------------------------

65 inscrits en la Pujada Arinsal

• Cita important per al Campionat de França de Muntanya 2a Divisió
• David Guillaumard (Dallara-Mercedes) i Ronald Garces (Audi), líders
• Triple empat al capdavant del Trophée des Pyrénées
• 22 i 23 de juny, en la carretera a l'estació d'Arinsal
• Els vehicles Legend completaran l'espectacle

En plena setmana de la Pujada Arinsal 2019, prova que ACA Esport ja té completament ultimada per a disputar els dies 22 i 23 de juny en la carretera CS-520 a l'estació d'esquí d'Arinsal (Vallnord), les expectatives esportives són molt altes en comptar amb una llista d'inscrits que arriba a les 65 unitats, 42 d'elles participants en el Campionat de França de Muntanya 2a Divisió i 23 vehicles inscrits en la categoria VHC i a l'Andorra Legend Festival. El guanyador absolut s'adjudicarà com és tradició el Trofeu Joan Vinyes Casanovas, en memòria del gran pilot andorrà desaparegut l'1 de desembre de 2015.

El francès de muntanya de 2a divisió arriba a Andorra amb una classificació provisional molt apretada, atès que fins avui només s'ha disputat una cursa puntuable (Quillan-Col du Portel) i la d'Arinsal permetrà veure quins pilots poden destacar realment en aquest campionat, tant en vehicles Sport com en Producció. Tots els favorits estaran a Andorra disposats a lliurar una dura batalla en un campionat en el qual els punts són difícils d'obtenir.

També arriba amb gran lluita al capdavant el Trophée des Pyrénées, el campionat que organitza ACA Esport juntament amb ASA Corbières, ASAC 66 i Calmont Sport et Mécanique. Arinsal serà la 3a de les 6 curses que formen el seu calendari i ni més ni menys que tres pilots figuren empatats en la primera posició; això ja demostra que la competitivitat serà norma en la cursa d'Arinsal.

Participació andorrana
Lliure de les seves participacions en els campionats d'Espanya i Catalunya, la màxima representació andorrana l'ostentarà Gerard de la Casa, que pilotarà un vehicle que encara no ha decidit. Els dos representants de l'equip Joves Pilots ACA, Edgar Montellà i Raül Ferré, tots dos amb unitats Speed Car GTR, aportaran l'interès local en aquesta única oportunitat de poder-los veure córrer a casa. A ells s’hi sumarà una ámplia representació andorrana en VHC i Legend.

Els Legend aportaran part de l'espectacle
Si bé tots els participants del francès de muntanya lluitaran per unes classificacions que els exigiran la màxima precisió en el seu pilotatge, l'apartat de vehicles Legend (vehicles de ral·li, circuit i muntanya d'altres èpoques), en general màquines molt apreciades per al públic i que continuen sent competitives, permetran als seus pilots oferir tot un recital de malabarismes i espectacle sense importar per tant el crono. Aquests cotxes estaran inclosos en l’Andorra Legend Festival, un gran atractiu que servirà per a recuperar sensacions inoblidables. Aquests participants tindran una espectacular festa el dissabte a les 19 hores a la Sala sociocultural del Quart d’Arinsal, on se'ls lliurarà el trofeu record a la seva participació.

Comoditat per a gaudir més
Des que la cursa andorrana de muntanya va arribar el 2018 a Arinsal, la màxima comoditat per a participants i espectadors ha estat un dels objectius d’ACA Esport. Per als espectadors estarà en funcionament, i per al seu servei exclusiu, el telecadira que connecta sortida i arribada, un element de transport i de visió realment original alhora que pràctic, que contribueix a aportar aquest plus diferenciador a la cursa de muntanya.

Els participants estaran situats en ple nucli d'Arinsal, en situar-se el pàdoc en el centre de la població, amb tot el que això significa de proximitat amb establiments i serveis de tota mena. Tot això, a més, permetrà un contacte molt més directe amb afeccionats i seguidors.

Provisional Campionat de França de Muntanya 2a Divisió

Cotxes Sport
1-David Guillaumard (Dallara F312-Mercedes), 43 punts
2-Jordan La Monica (Norma M20FC), 39 punts
3-Emeline Bréda (Dallara F307-Mercedes), 33 punts
4-Fabrice Gallo (Norma M20F), 28 punts
5-Mickaël Decroux (Martini Mk76 FC01), 24 punts

Cotxes de Producció
1-Ronald Garces (Audi R8 LMS Ultra), 43 punts
2-Fabrice Degortes (Seat León Supercopa), 39 punts
3-Frédéric Santarelli (Porsche 911 Turbo), 35 punts
4-Jean-Pierre Segura (Audi R8 LMS), 28 punts
5-Patrick Vialle (Peugeot 206 XS), 26 punts

Provisional Trophée des Pyrénées

1-Ludovin Barde (Peugeot 106 S16), 51 punts
1-Stéphane Villain (Renault Clio 2 RS1), 51 punts
1-Vincent Savary (BMW M3 E36), 51 punts
4-Marie Cammares (Tatuus FR2000), 45 punts
5-Philippe Faure (Renault Clio Cup 3), 41 punts
1r VHC-Jean-Charles Massu (Tiga SC81-Ford), 27 punts

Programa-Horari previst

Dissabte, 22 de juny de 2019
09.00h    Tancament de carretera CS-520
10.00h    Inici entrenaments lliures CFM i VHC
11.30h    Inici entrenaments lliures Legend
12.05h    Inici 1a màniga d'entrenaments Oficials CFM i VHC
13.40h    Inici 1a màniga d'entrenaments Oficials Legend
14.15h    Inici 2a màniga d'entrenaments Oficials CFM i VHC
15.40h    Inici 2a màniga d'entrenaments Oficials Legend
16.15h    Inici Cursa 1 CFM i VHC
17.25h    Inici Cursa 1 Legend
19.00h    Festa Andorra Legend Festival (Sala sociocultural del Quart d’Arinsal)

Diumenge, 23 de juny de 2019
08.00h    Tancament de carretera CS-520
09.00h    Inici entrenaments lliures CFM i VHC
09.40h    Inici entrenaments lliures Legend
10.30h    Inici Cursa 2
12.00h    Inici Pujada 2 Legend 
12.35h    Inici Cursa 3
13.45h    Inici Pujada 3 Legend 
14.30h    Lliurament de Premis (Sala sociocultural del Quart d’Arinsal)

Per a més informació i per a inscripcions: www.pujadaandorra.com

--------------------------

65 engagés dans la Pujada Arinsal

• Rendez-vous important pour le Championnat de France de Montagne 2e Division
• David Guillaumard (Dallara-Mercedes) et Ronald Garces (Audi), leaders
• Triple égalité en tête du Trophée des Pyrénées
• 22 et 23 juin, sur la route menant à la station d’Arinsal
• Les véhicules Legend complèteront le spectacle

En pleine semaine de la Pujada Arinsal 2019, épreuve maintenant totalement parachevée par l’ACA Esport pour qu’elle soit disputée les 22 et 23 juin sur la route CS-520 de la station de ski d’Arinsal (Vallnord), les perspectives sportives sont très élevées au vu d’une liste d’engagés qui atteint les 65 unités, dont 42 participent au Championnat de France de Montagne 2e Division et 23 véhicules engagés dans la catégorie VHC et dans l’Andorra Legend Festival. Comme le veut la tradition, le vainqueur absolu se verra attribuer le Trophée Joan Vinyes Casanovas, en mémoire du grand pilote andorran décédé le 1er décembre 2015.

Le championnat français de montagne de 2e division arrive à Andorre avec un classement provisoire très serré étant donné que, jusqu’à ce jour, une seule course comptant (Quillan-Col du Portel) a été disputée et que celle d’Arinsal permettra de voir quels pilotes peuvent réellement se distinguer dans ce championnat, aussi bien en véhicules Sport qu’en Production. Tous les favoris seront à Andorre prêts à livrer une dure bataille dans un championnat où les points sont difficiles à obtenir.

Le Trophée des Pyrénées, championnat organisé par ACA Esport avec ASA Corbières, ASAC 66 et Calmont Sport et Mécanique, arrive également avec une grande bataille en tête de classement. Arinsal sera la 3e des 6 courses qui composent son calendrier et rien de moins que trois pilotes sont à égalité en deuxième position, ce qui montre déjà que la compétitivité sera la règle dans la course d’Arinsal.

Participation andorrane
Libre de ses participations dans les championnats d’Espagne et de Catalogne, la représentation andorrane maximale sera détenue par Gérard de la Casa qui pilotera un véhicule à définir. Les représentants de l’équipe Joves Pilots ACA, Edgar Montellà et Raül Ferré, tous deux avec des unités Speed Car GTR, attireront l’intérêt local dans cette unique occasion de les voir courir chez eux. Une large représentation andorrane en VHC et Legend les joindra.

Les Legend apporteront une partie du spectacle
Alors que tous les participants du championnat de montagne français lutteront pour des classements qui leur exigeront une précision maximale dans leur pilotage, la section de véhicules Legend (véhicules de rallye, circuit et montagne d’autres époques), en général des machines très appréciées du public et qui sont toujours compétitives, permettra à leurs pilotes d’offrir tout un récital de prouesses et de spectacles sans que le chrono importe. Ces voitures seront incluses dans le dénommé Andorra Legend Festival, grand attrait qui servira à récupérer des sensations inoubliables. Une fête spectaculaire aura lieu le samedi à 19 heures dans la Salle socioculturelle de Quart d’Arinsal pour ces participants, pendant laquelle le trophée souvenir de leur participation leur seront remis.

Commodité pour mieux en profiter
Depuis que la course andorrane de montagne est arrivée à Arinsal en 2018, la commodité maximale pour participants et spectateurs a été l’un des objectifs d’ACA Esport. Pour les spectateurs, le télésiège qui relie départ et arrivée sera en fonctionnement et pour leur service exclusif. Cet élément de transport et de vision vraiment original tout en étant pratique contribue à apporter un plus différenciateur à la course de montagne.

Les participants seront situés au cœur même d’Arinsal puisque le paddock sera au centre de la localité, avec tout ce que cela signifie de proximité avec des établissements et des services de toutes sortes. Cela permettra en plus un contact beaucoup plus direct avec les fans et les supporters.

Championnat de France de Montagne 2e Division Provisoire

Voitures Sport
1- David Guillaumard (Dallara F312-Mercedes), 43 points
2- Jordan La Monica (Norma M20FC), 39 points
3- Emeline Bréda (Dallara F307-Mercedes), 33 points
4- Fabrice Gallo (Norma M20F), 28 points
5- Mickaël Decroux (Martini Mk76 FC01), 24 points

Voitures de Production
1- Ronald Garces (Audi R8 LMS Ultra), 43 points
2- Fabrice Degortes (Seat León Supercopa), 39 points
3- Frédéric Santarelli (Porsche 911 Turbo), 35 points
4- Jean-Pierre Segura (Audi R8 LMS), 28 points
5- Patrick Vialle (Peugeot 206 XS), 26 points

Trophée des Pyrénées Provisoire

1- Ludovin Barde (Peugeot 106 S16), 51 points
1- Stéphane Villain (Renault Clio 2 RS1), 51 points
1- Vincent Savary (BMW M3 E36), 51 points
4- Marie Cammares (Tatuus FR2000), 45 points
5- Philippe Faure (Renault Clio Cup 3), 41 points
1ere VHC-Jean-Charles Massu (Tiga SC81-Ford), 27 points

Programme-Horaire prévu

Samedi, 22 juin 2019
09 h          Clôture de route CS-520
10 h          Début entraînements libres CFM et VHC
11 h 30     Début entraînements libres Legend
12 h 05     Début 1e manche entraînements Officiels CFM et VHC
13 h 40     Début 1e manche entraînements Officiels Legend
14 h 15     Début 2e manche entraînements Officiels CFM et VHC
15 h 40     Début 2e manche entraînements Officiels Legend
16 h 15     Début Course 1 CFM et VHC
17 h 25     Début Course 1 Legend
19 h          Fête Andorra Legend Festival (Salle socioculturelle de Quart d’Arinsal)

Dimanche, 23 juin 2019
08 h          Clôture de route CS-520
09 h          Début entraînements libres CFM y VHC
09 h 40     Début entraînements libres Legend
10 h 30     Début Course 2
12 h 00     Début Montée 2 Legend 
12 h 35     Début Course 3
13 h 45     Début Montée 3 Legend 
14 h 30     Remise de Prix (Salle socioculturelle de Quart d’Arinsal) 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es