Liverpool acogerá la salida, mientras que Llandudno será el epicentro de la prueba 

El Rally de Gales presentará grandes novedades 



El Rally de Gales, que se celebrará del 3 al 6 de octubre y será la prueba del WRC anterior al RallyRACC, ha anunciado importantes novedades en su recorrido. Este año, esta prueba británica del WRC dará inicio junto al muelle de Liverpool, frente al río Mersey. Otro de los cambios es la situación del parque de asistencia, que se traslada al norte de Gales, en concreto a la ciudad de Llandudno.

Después de la salida, los equipos se dirigirán hasta Oulton Park, cerca de la ciudad de Chester, que albergará una especial por primera vez desde el año 1993 y que será un tramo espectáculo para dar el auténtico banderazo de salida de la prueba. La jornada del viernes también presenta cambios significativos, los bosques de las montañas de Snowdonia significarán el regreso de la acción nocturna a la carrera, con algunas especiales a disputar por la noche galesa. El día finalizará con un tramo urbano en el paseo marítimo de Colwyn Bay.

Con todas estas novedades, los pilotos correrán un total de 22 especiales que suponen 316,50 km cronometrados, divididos en 3 días. Esta será la antepenúltima cita del mundial, tres semanas antes de que se dispute el 55 RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA, Rally de España 2019. Además, será la última y definitiva prueba del Júnior WRC, el campeonato que está actualmente muy ajustado con Jan Solans-Mauro Barreiro liderando la clasificación provisional. De cara a este campeonato, la importancia del Wales Rally GB será máxima, ya que las pistas embarradas de Gales decidirán al campeón, dado que este rally puntuará doble.



Liverpool acollirà la sortida, mentre que Llandudno serà l'epicentre de la prova

El Ral·li de Gal·les presenta grans novetats

El Ral·li de Gal·les, que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre i serà la prova del WRC anterior al RallyRACC, ha anunciat importants novetats en el seu recorregut. Aquest any, aquesta prova britànica del WRC s'iniciarà al costat del moll de Liverpool, davant del riu Mersey. Un altre dels canvis és la situació del parc d'assistència, que es trasllada al nord de Gal·les, en concret a la ciutat de Llandudno.

Després de la sortida, els equips es dirigiran fins a Oulton Park, prop de la ciutat de Chester, que acollirà una especial per primera vegada des de l'any 1993 i que serà un tram espectacle per a donar l'autèntic tret de sortida de la prova. La jornada del divendres també presenta canvis significatius, els boscos de les muntanyes de Snowdonia significaran el retorn de l'acció nocturna a la cursa, amb algunes especials a disputar per la nit gal·lesa. El dia finalitzarà amb un tram urbà al passeig marítim de Colwyn Bay.

Amb totes aquestes novetats, els pilots correran un total de 22 especials que suposen 316,50 km cronometrats, dividits en 3 dies. Aquesta serà l'antepenúltima cita del mundial, tres setmanes abans que es disputi el 55 RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA, Rally de España 2019. A més, serà l'última i definitiva prova del Júnior WRC, el campionat que està actualment molt ajustat amb Jan Solans-Mauro Barreiro liderant la classificació provisional. De cara a aquest campionat, la importància del Wales Rally GB serà màxima, ja que les pistes enfangades de Gal·les decidiran al campió, atès que aquest ral·li puntuarà doble.

Fotos

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es