En marcha el 4º Festival Motorsport Alp 2500 



• Hoy se está disputando la primera jornada del evento
• Mañana domingo final del Festival, con mucha actividad:
√ 2 carreras de la IX Pujada Alp 2500
√ Alp Legend y 2ª ECO Trobada Alp 2500
√ 4ª Concentración de Clásicos

En la localidad pirenaica de Alp se está llevando a cabo la cuarta edición del mayor evento de motor en montaña del verano, que ha arrancado hoy con una gran cantidad de actividades que Cerdanya Racing, conjuntamente con V-Line Org. y el Ajuntament d’Alp, se han volcado en programar para el completo aprovechamiento deportivo y disfrute de todos los aficionados asistentes.

Con la IX Pujada a Alp 2500 como plato fuerte, prueba puntuable para los Campeonatos de España y de Catalunya de Montaña, con 80 inscritos entre Velocidad y Regularidad, el Festival no deja a nadie indiferente con una de las más importantes carreras para ambos campeonatos. La jornada matinal arrancaba con las sesiones de entrenamientos libres y posteriores mangas oficiales, todas ellas culminando con excelentes resultados de cara a la primera subida puntuable del día, que se disputará esta tarde a las 18:30h en la GI-400, de Alp a Masella.

Tras dos competidas sesiones de entrenamientos, en la Categoría 1 era Javier Villa (BRC B53) quien marcaba el mejor registro en 2’55’’695, sobre Christian Erik Broberg (Radical PR6), que se apuntaba el segundo mejor tiempo, seguido de Toni Ariete (BRC B53).

En la Categoría 2, la carrera contra el crono la ganaba el piloto Arkaitz Ordoki (BRC B49), logrando detener el crono en 3’10’’329, adjudicándose así la calificación de dicha categoría. José Antonio López-Fombona (Lamborghini Huracan Super Trofeo), fue el más rápido en la categoría 3, con un tiempo de 3’17’424.

La Regularidad Sport y Súper Sport son parte importante de este evento. 15 participantes forman un precioso parque de vehículos y entre ellos destacan el líder del catalán, Ramón Arqués (Peugeot 205 GTI), el segundo clasificado Josep García (Porsche 911 SC), Víctor Salagaray (Volkswagen Golf MK1), Lluís Teixidor (Volkswagen Golf MK1), Joaquim Vilatarsana (Renault 5 Copa Turbo), Josep Masdeu (Lancia Delta Integrale), Maggie Gutiérrez Agüi (Volvo 240T), Javier Franco (Porsche 356C), entre otros.

El 4º Rallysprint de la Cerdanya, colofón de jornada
31 monturas fueron autorizadas a tomar la salida de una de las pruebas más interesantes del fin de semana, entre ellas las de los ganadores hace un año, Josep Bellmunt-Jordi Puchol (Citroën C2 R2), Salvador Canals-Francisco Rodríguez (Porsche 996 GT3), Joan Armadans-Miquel Ibáñez (BMW M3 E30), Sergio Cruz-Luka Larrosa (Citroën DS3 N5), Josep Traserra-Ramon Abad (Porsche 977 GT3 Cup Rallye), Carlos Beltrán-Miquel Amblàs (Citroën Visa Trophée), etc. En regularidad han sido autorizados equipos cómo José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320I), Xavi Domingo-Marcos Rivero (Porsche 911), Narcís Marcó-Ivan Matavacas (Lancia Delta HF Integrale), entre otros.

Los participantes han salido desde el Ajuntament d’Alp a las 15:50h para disputar tres veces el recorrido de subida y, tras un reagrupamiento en La Masella, disputarán otras tres pasadas a la GI-400 aunque en sentido contrario. Para regresar al punto de salida, tanto en uno como en otro sentido, los participantes efectúan un recorrido de enlace por la carretera GIV-408 de La Molina a Alp, en cuyo centro urbano podrán hacer asistencia. Un interesante recorrido, siempre en carretera cerrada, convierte a este rallysprint en un gran aliciente para todos los equipos.

Domingo de actividades y mucho motor
Mañana se llevarán a cabo, desde tempranas horas, muchas actividades comenzando con la 4ª Concentración de Clásicos Alp 2500, una preciosa exhibición de coches y motos que estará centrada en la calle Mancomunitat, de Alp, con una ruta turística hasta La Molina. En esta oportunidad será el Club Subaru quien acompañe la concentración. También tendrá lugar la 2ª ECO Trobada, una subida de exhibición de coches respetuosos con el medio ambiente y la Alp Legend, subidas de exhibición con unos coches previamente seleccionados (hasta el año 1999), destacando entre ellos el Abadal-Buick de Antonio Zanini, los BMW de Joan Vinyes y Xavi Riera, entre otros.

La jornada del domingo 14 se desarrollará de la siguiente manera:

08.30h Cierre de carretera (Ctra. GI-400 Alp-Masella)
09.30h Entrenamientos oficiales 3 (CEM-CCM)
11.30h Carrera 2 (CEM-CCM)
11.45h Salida de la IV Trobada de Clàssics Alp 2500 y 2ª Eco Trobada
13.30h Carrera 3 (CEM-CCM)
14.30h Clàssics y 2º ECO Parade
15.30h Entrega de Trofeos (CEM-CCM)

El 4º Festival Motorsport Alp 2500 está organizado por Cerdanya Racing Club Esportiu y V-Line Org., con el soporte de la RFEdA y la FCA. Así mismo, este evento cuenta con la colaboración de Michelin Motorsport, patrocinador oficial del evento, junto con la Diputació de Girona y, por supuesto, el Ajuntament d’Alp, a través de la marca Alp 2500 –que une las estaciones de esquí de La Molina y Masella–; la Asociación Empresarial La Molina-La Masella-Alp y Àngel Danés, Taller de reparación multimarca. Todos ellos son parte importante en la organización de este evento.

Más información y tiempos online en la web de Cerdanya Racing

------------------------------------------

En marxa el 4t Festival Motorsport Alp 2500

• S'està disputant la primera jornada de l'esdeveniment
• Demà diumenge final del Festival, amb molta activitat:
√ 2 curses de la IX Pujada a Alp 2500
√ Alp Legend i 2a ECO Trobada Alp 2500
√ 4a Concentració de Clàssics

En la localitat pirinenca d'Alp s'està duent a terme la quarta edició del major esdeveniment de motor en muntanya de l'estiu, que ha arrencat avui amb una gran quantitat d'activitats que Cerdanya Racing, conjuntament amb V-Line Org. i l’Ajuntament d’Alp, s'han bolcat a programar per al complet aprofitament esportiu i gaudi de tots els aficionats assistents.

Amb la IX Pujada a Alp 2500 com a plat fort, prova puntuable per als Campionats d'Espanya i de Catalunya de Muntanya, amb 80 inscrits entre Velocitat i Regularitat, el Festival no deixa a ningú indiferent amb una de les més importants curses per a tots dos campionats. La jornada matinal arrencava amb les sessions d'entrenaments lliures i posteriors mànegues oficials, totes elles culminant amb excel·lents resultats de cara a la primera pujada puntuable del dia, que es disputarà durant la tarda d’avui a les 18:30h a la GI-400, d'Alp a Masella.

Després de dues competides sessions d’entrenaments, en la Categoria 1 era Javier Villa (BRC B53), qui marcava el millor registre en 2’55’’695, seguit de Christian Erik Broberg (Radical PR6), que s'apuntava el segon millor temps, y de Toni Ariete (BRC B53).

En la Categoria 2, la cursa contra el crono la guanyava el pilot Arkaitz Ordoki (BRC B49), aconseguint parar el crono en 3’10’’329, adjudicant-se així la qualificació d'aquesta categoria. José Antonio López-Fombona (Lamborghini Huracan Super Trofeo), ha sigut el més ràpid en la categoria 3, amb un temps de 3’17’424.

La Regularitat Sport i Súper Sport són part important d'aquest esdeveniment. 15 participants formen un preciós parc de vehicles i entre ells destaquen el líder del català, Ramón Arqués (Peugeot 205 GTI), el segon classificat Josep García (Porsche 911 SC), Víctor Salagaray (Volkswagen Golf MK1), Lluís Teixidor (Volkswagen Golf MK1), Joaquim Vilatarsana (Renault 5 Copa Turbo), Josep Masdeu (Lancia Delta Integrale), Maggie Gutiérrez Agüi (Volvo 240T), Javier Franco (Porsche 356C), entre d’altres.

El 4t Rallysprint de la Cerdanya, colofó de la jornada
31 muntures han estat autoritzades a prendre la sortida d'una de les proves més interessants del cap de setmana, entre elles les dels guanyadors de fa un any, Josep Bellmunt-Jordi Puchol (Citroën C2 R2), Salvador Canals-Francisco Rodríguez (Porsche 996 GT3), Joan Armadans-Miquel Ibáñez (BMW M3 E30), Sergio Cruz-Luka Larrosa (Citroën DS3 N5), Josep Traserra-Ramon Abad (Porsche 977 GT3 Cup Rallye), Carlos Beltrán-Miquel Amblàs (Citroën Visa Trophée), etc. En regularitat han estat autoritzats equips com José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320I), Xavi Domingo-Marcos Rivero (Porsche 911), Narcís Marcó-Ivan Matavacas (Lancia Delta HF Integrale), entre d’altres.

Els participants han sortit des de l’Ajuntament d’Alp a les 15:50h per a disputar tres vegades el recorregut de pujada i, després d'un reagrupament a La Masella, disputaran tres passades més a la GI-400, tot i que serà en sentit contrari. Per a tornar al punt de sortida, tant en un com en un altre sentit, els participants efectuen un recorregut d'enllaç per la carretera GIV-408 de La Molina a Alp, en el centre urbà de la qual podran fer assistència. Un interessant recorregut, sempre en carretera tancada, converteix aquest ral·lisprint en un gran al·licient per a tots els equips.

Diumenge d'activitats i molt motor
Demà es duran a terme, des de primera hora, moltes activitats començant amb la 4a Concentració de Clàssics Alp 2500, una preciosa exhibició de cotxes i motos que estarà centrada en el carrer Mancomunitat, d'Alp, amb una ruta turística fins a La Molina. En aquesta oportunitat serà el Club Subaru el que acompanyarà la concentració. També tindrà lloc la 2a ECO Trobada, una pujada d'exhibició de cotxes respectuosos amb el medi ambient i l'Alp Legend, pujades d'exhibició amb uns cotxes prèviament seleccionats (fins l'any 1999), destacant entre ells l’Abadal-Buick d'Antonio Zanini i els BMW de Joan Vinyes i Xavi Riera, entre d’altres.

La jornada del diumenge 14 es desenvoluparà de la següent manera: 

08.30h Tancament de carretera (Ctra. GI-400 Alp-Masella)
09.30h Entrenaments oficials 3 (CEM-CCM)
11.30h Cursa 2 (CEM-CCM)
11.45h Sortida de la IV Trobada de Clàssics Alp 2500 i 2a Eco Trobada
13.30h Cursa 3 (CEM-CCM)
14.30h Clàssics i 2n ECO Parade
15.30h Lliurament de Trofeus (CEM-CCM)

El 4t Festival Motorsport Alp 2500 està organitzat per Cerdanya Racing Club Esportiu i V-Line Org., amb el suport de la RFEdA i l’FCA. Així mateix, aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de Michelin Motorsport, patrocinador oficial de l'esdeveniment, juntament amb la Diputació de Girona i, per descomptat, l’Ajuntament d’Alp, a través de la marca Alp 2500 –que uneix les estacions d'esquí de La Molina i Masella–; l'Associació Empresarial La Molina-Masella-Alp i Àngel Danés, Taller de reparació multimarca. Tots ells són part important en l'organització d'aquest esdeveniment.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es