Todo a punto para el 3er Clàssic Comtat de Cerdanya 



• 18 y 19 de octubre con la base en Alp
• 400 km de regularidad en 21 tramos
• Inscripción con gran calidad de nombres y máquinas
• Final del ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’

Todo está a punto en Alp para que hoy de inicio el 3er Clàssic Comtat de Cerdanya, rally de regularidad en carretera abierta para coches clásicos organizada por Cerdanya Racing y V-Line Org., que en esta tercera edición cerrará el ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’.

Esta prueba cuenta con una cualitativa inscripción de 24 preciosas máquinas de primer nivel, que a través del selectivo asfalto que ofrecen las carreteras del norte de Girona, Lleida y Barcelona pondrán a prueba a todos y al final de la misma repartirán los trofeos y títulos que están en juego. La base de la prueba está ubicada en el Palau d’Esports i Congressos d’Alp, donde se harán las respectivas verificaciones administrativas y técnicas para posteriormente darse la salida, todo hoy viernes 18 de octubre. El arranque del rally tendrá lugar a las 20:30h desde la calle Mancomunitat de la misma localidad de Alp.

En esta tercera edición, el recorrido total de la prueba serán 700 km entre ambas etapas, de los que 400 km serán de regularidad, divididos en 21 tramos. La primera etapa será completamente nocturna con un total de 195,75 km controlados y está compuesta por 10 tramos: Alp-Das (5,14 km), Lles de Cerdanya (20 km), Karting El Pla (3,27), Montsec de Tost (44,79 km), Tuixent (19,37 km), Capolat (19,44 km), Puig-Reig (22,96 km), La Nou (14,85), Coll de Merolla (35,25 km) y La Molina (10,68 km). El recorrido de la segunda etapa se dará a conocer mañana sábado día 19, sólo 15 minutos antes de que se de la salida a la misma.

Entre los inscritos se encuentran numerosos equipos favoritos a ganar el rally, equipos que son por calidad los mejores del país en esta materia de regularidad: Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), ganadores de la pasada edición y actuales líderes del Critèrium Regularitat tras ganar las dos anteriores pruebas del mismo (X Boucle du Vallespir Rousillon y XV Clàssic dels Volcans); Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé), claramente uno de los equipos más brillantes de esta modalidad; Francesc Segú-Joaquim Segú (Porsche 914/4); Josep María Vidal-Dani Robledillo (Autobianchi A-112 Abarth), ganadores de la pasada edición del XV Clàssic dels Volcans; Xavi Ribas-Toni Moragas (Alfa Romeo Sprint QV); David Garrigolas-Albert Fábrega (Volkswagen Golf GTi); entre otros.

Además de García-Giralt, Ribas-Moragas, Garrigolas-Fábrega y Segú-Segú, que son los cuatro primeros clasificados del ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’ y todos ellos con posibilidades matemáticas de ganar el campeonato, también correrán el Clàssic Comtat de Cerdanya y pelearán por la mejor posición en la general final Marc Céspedes-Ignasi Martínez (Ford Fiesta XR2 MK2), Pierre Juanola-Steve Carrere (Volkswagen Golf GTI) y Aymeric Sánchez-Guilhem Sánchez (Opel Kadett GSI).

La organización de Cerdanya Racing y V-Line Org. y su eficaz equipo humano cuenta con el apoyo del Ajuntament d’Alp, el cronometraje de Iteria y de un importante grupo de voluntarios que se volcarán en la prueba reavivando el espíritu de los rallyes más duros, ofreciendo al mismo tiempo toda la seguridad posible. El 3r Clàssic Comtat de Cerdanya es, sin ninguna duda, la prueba de regularidad del otoño.

El palmarés del Clàssic Comtat de Cerdanya está encabezado por los dos ganadores hasta ahora registrados: 2017, Francesc Gutiérrez-Joan Jordan (Opel Ascona 2000); y 2018, Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth).

Programa resumido

Viernes, 18 de octubre 2019
18:00h a 19:30h – Verificaciones admin. y técnicas (Palau d’Esports i Congressos, Alp)
18:30h a 20:00h – Entrada de vehículos al parque cerrado (Plaça C/Mancomunitat, Alp)
20:15h – Briefing participantes (Oficina de Turisme – carrer Mancomunitat, Alp)
20:30h – Salida primera etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)

Sábado, 19 de octubre 2019
04:27h – Llegada primera etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)
15:00h – Salida segunda etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)
23:10h – Llegada segunda etapa y final del rally (Palau d’Esports i Congressos, Alp)
23:55h – Entrega de trofeos-Fiesta final (Palau d’Esports i Congressos, Alp)



Tot a punt per al 3r Clàssic Comtat de Cerdanya

• 18 i 19 d'octubre amb base a Alp
• 400 km de regularitat en 21 trams
• Inscripció amb gran qualitat de noms i màquines
• Final del ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’

Tot està a punt a Alp perquè avui comenci el 3er Clàssic Comtat de Cerdanya, ral·li de regularitat en carretera oberta per a cotxes clàssics organitzada per Cerdanya Racing i V-Line Org., que en aquesta tercera edició tancarà el ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’.

Aquesta prova compta amb una qualitativa inscripció de 24 precioses màquines de primer nivell, que a través del selectiu asfalt que ofereixen les carreteres del nord de Girona, Lleida i Barcelona posaran a prova a tots i que al final del ral·li repartirà els trofeus i títols que hi ha en joc. La base de la prova està situada al Palau d’Esports i Congressos d’Alp, on es faran les respectives verificacions administratives i tècniques per a posteriorment donar-se la sortida, tot avui divendres 18 d'octubre. L'arrencada del ral·li tindrà lloc a les 20:30h des del carrer Mancomunitat de la mateixa localitat d'Alp.

En aquesta tercera edició, el recorregut total de la prova seran 700 km entre totes dues etapes, dels quals 400 km seran de regularitat, dividits en 21 trams. La primera etapa serà completament nocturna amb un total de 195,75 km controlats i està composta per 10 trams: Alp-Das (5,14 km), Lles de Cerdanya (20 km), Karting El Pla (3,27), Montsec de Tost (44,79 km), Tuixent (19,37 km), Capolat (19,44 km), Puig-Reig (22,96 km), La Nou (14,85), Coll de Merolla (35,25 km) i La Molina (10,68 km). El recorregut de la segona etapa es donarà a conèixer demà dissabte dia 19, només 15 minuts abans que es doni la sortida.

Entre els inscrits hi ha nombrosos equips favorits a guanyar el ral·li, que són per qualitat els millors del país en aquesta matèria de regularitat: Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), guanyadors de la passada edició i actuals líders del Critèrium Regularitat després de guanyar les dues anteriors proves del mateix (X Boucle du Vallespir Rousillon i XV Clàssic dels Volcans); Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé), clarament un dels equips més brillants d'aquesta modalitat; Francesc Segú-Joaquim Segú (Porsche 914/4); Josep Maria Vidal-Dani Robledillo (Autobianchi A-112 Abarth), guanyadors de la passada edició del XV Clàssic dels Volcans; Xavi Ribas-Toni Moragas (Alfa Romeo Sprint QV); David Garrigolas-Albert Fàbrega (Volkswagen Golf GTi); entre d’altres.

A més de García-Giralt, Ribas-Moragas, Garrigolas-Fábrega i Segú-Segú, que són els quatre primers classificats del ‘Critèrium Regularitat Pirineus Catalans’ i tots ells amb possibilitats matemàtiques de guanyar el campionat, també correran el Clàssic Comtat de Cerdanya i es barallaran per la millor posició en la general final Marc Céspedes-Ignasi Martínez (Ford Fiesta XR2 MK2), Pierre Juanola-Steve Carrere (Volkswagen Golf GTI) i Aymeric Sánchez-Guilhem Sánchez (Opel Kadett GSI).

L'organització de Cerdanya Racing i V-Line Org. i el seu eficaç equip humà compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alp, el cronometratge d’Iteria i d'un important grup de voluntaris que es bolcaran en la prova fent reviure l'esperit dels ral·lis més durs, oferint al mateix temps tota la seguretat possible. El 3r Clàssic Comtat de Cerdanya és, sens dubte, la prova de regularitat de la tardor.

El palmarès del Clàssic Comtat de Cerdanya està encapçalat pels dos guanyadors fins ara registrats: 2017, Francesc Gutiérrez-Joan Jordan (Opel Ascona 2000); i 2018, Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth).

Programa resumit

Divendres, 18 d'octubre 2019
18:00h a 19:30h – Verificacions administratives i tècniques (Palau d’Esports i Congressos, Alp)
18:30h a 20:00h – Entrada de vehicles al parc tancat (Plaça c/Mancomunitat, Alp)
20:15h – Brífing participants (Oficina de Turisme – carrer Mancomunitat, Alp)
20:30h – Sortida primera etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)

Dissabte, 19 d'octubre 2019
04:27h – Arribada primera etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)
15:00h – Sortida segona etapa (Plaça c/Mancomunitat, Alp)
23:10h – Arribada segona etapa i final del ral·li (Palau d’Esports i Congressos, Alp)
23:55h – Lliurament de trofeus-Festa final (Palau d’Esports i Congressos, Alp)

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es