El Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves abre inscripciones 



• Salou se suma al rally de históricos del RACC
• Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona renueva su patrocinio por tercer año consecutivo y consolida su colaboración a largo plazo

La 4ª edición del Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ha abierto el período de inscripción. La prueba de regularidad para vehículos históricos que organiza el RACC se celebrará los días 28 y 29 de febrero de 2020 y contará con un recorrido de alrededor de 600 km, con salida y llegada en la ciudad de Barcelona. A pesar de que el recorrido permanecerá en secreto hasta pocos días antes de su inicio, los participantes pernoctarán en Salou, lo que garantiza que la mayoría de tramos serán los del Mundial de Rallies.

En esta cuarta edición, el RACC y el organizador belga Ypres Historic Rally, han llegado a un acuerdo por el que ambos clubes crean en 2020 el campeonato “Historic Regularity Challenge”, que tiene como finalidad promocionar y compartir las experiencias de estos dos históricos rallies. El vencedor del Rally Catalunya Històric 2020 tendrá una inscripción gratuita para el Ypres Historic Regularity Rally de 2020 (27 a 29 de noviembre), mientras que el equipo que consiga ganar la prueba belga tendrá asimismo una inscripción gratuita para el Rally Catalunya Històric 2021 en la modalidad Premium (todo incluido). Además, el vencedor absoluto del “Historic Regularity Challenge” podrá participar también gratis en el Rallye Monte-Carlo Historique de 2021. Por todo ello, sumado al prestigio que se ha labrado el Rally Catalunya Històric, se espera un nivel de inscripción muy significativo

Dos días de rally y tres modalidades de participación
Como novedad en esta edición, los equipos podrán escoger tres tipos de inscripción: Premium, Básico y One-day. La primera es una modalidad con todo incluido para piloto y copiloto. El primer día se ofrece bufet en ruta, cena y noche de hotel en habitación doble (desayuno incluido); y el segundo día almuerzo, cena de clausura con entrega de premios y noche de hotel en habitación doble (con desayuno) en el Hotel Hilton Diagonal Mar. Además, la inscripción también incluye transporte de equipajes durante todo el rally, cronometraje Blunik, seguimiento GPS, envío de resultados tramo a tramo a dispositivos móviles, obsequios exclusivos para piloto y copiloto, programa de coleccionista con fotos de todos los coches que participan, placa metálica de la prueba y recuerdo “finisher” para piloto y copiloto, entre otros servicios. Esta opción tiene un precio de 1.500€ por equipo.

La versión ‘Básico’, novedad de esta edición, incluye bufet en ruta y cena de clausura, con un coste de 1.000€ por equipo. Esta vez también se contempla la modalidad ‘One-day’, que ofrece la posibilidad de participar sólo en la jornada del sábado 29 por un precio de 500€ por equipo, con la cena de clausura incluida. A las distintas opciones para poder disfrutar del rally se unen los importantes descuentos a los que podrán acceder determinados equipos: los socios del RACC, los participantes que repitan y los que consigan la inscripción de un piloto que no haya participado anteriormente.

A nivel deportivo, el Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves se basa en la regularidad en carretera cerrada que combina conducción diurna y nocturna y que, en esta ocasión, ofrecerá dos categorías a escoger: Regularidad Sport (máximo de 55 km/h) con media alta y baja y Regularidad Súper Sport (máximo 70 km/h).

Los equipos interesados en inscribirse al Rally Catalunya Històric podrán hacerlo hasta el 11 de febrero de 2020, día en que se cerrará el plazo. La hoja de inscripción se encuentra ya en el web www.rallycatalunyahistoric.com y las plazas están limitadas a 60 coches.

Salou se une al Rally Catalunya Històric
Aunque el itinerario se dará a conocer en el último momento, el RACC ha desvelado la ubicación del final de la primera etapa y lugar en el que el rally hará una pausa durante la noche del 28 de febrero: Salou. La notoriedad de esta turística localidad de la Costa Daurada está en auge, en buena parte por ser la ciudad que acoge desde hace 15 años el RallyRACC del Campeonato del Mundo FIA de Rallies y el tramo urbano de dicha carrera. Salou es el marco idóneo para el siempre multitudinario parque cerrado y el podio de salida y llegada de la prueba mundialista. La novedad de la presencia de Salou en el desarrollo del Rally Catalunya Històric es una gran noticia para participantes y seguidores.

Hilton Diagonal Mar Barcelona renueva su patrocinio por tercer año consecutivo y consolida su colaboración a largo plazo
El parque cerrado de la llegada de la prueba durante la tarde-noche del sábado 29 de febrero, la cena oficial y la posterior entrega de premios tendrán una vez más un escenario de lujo como es el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Situado en el barrio del Poblenou y a pocos metros de la playa, Hilton Diagonal Mar es un hub moderno, vibrante y dinámico que acoge a todo tipo de visitantes, desde el cliente de negocios internacional hasta los talentos emergentes de la ciudad, sin olvidar el turista de ocio y el cliente barcelonés.

El hotel cuenta con 433 habitaciones, en las que se incluyen 21 suites, así como 22 salas de reuniones con luz natural y un Ballroom con una capacidad máxima para 1.000 personas.

La oferta gastronómica de Hilton Diagonal Mar Barcelona se concentra en tres puntos neurálgicos: el Purobeach Barcelona Restaurant & Bar, abierto de mayo a octubre, y AÜRT y MA’I, el nuevo proyecto de restauración del hotel capitaneado por Artur Martínez, que ha sido galardonado recientemente con su primera Estrella Michelin.

Información de la prueba en la web oficial: www.rallycatalunyahistoric.com

--

El Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves obre inscripcions

• Salou se suma al ral·li d'històrics del RACC
• Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona renova el patrocini per tercer any consecutiu i consolida la seva col·laboració a llarg termini

La 4a edició del Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ha obert el període d'inscripció. La prova de regularitat per a vehicles històrics que organitza el RACC se celebrarà els dies 28 i 29 de febrer de 2020 i comptarà amb un recorregut d’aproximadament 600 km, amb sortida i arribada a la ciutat de Barcelona. Tot i que el recorregut romandrà en secret fins a pocs dies abans del seu inici, els participants pernoctaran a Salou i això garanteix que la majoria de trams seran els del Mundial de Ral·lis.

En aquesta quarta edició, el RACC i l'organitzador belga Ypres Historic Rally, han arribat a un acord mitjançant el qual tots dos clubs creen el 2020 el campionat “Historic Regularity Challenge”, que té com a finalitat promocionar i compartir les experiències d'aquests dos històrics ral·lis. El vencedor del Rally Catalunya Històric 2020 tindrà una inscripció gratuïta a l’Ypres Historic Regularity Rally de 2020 (27 a 29 de novembre), mentre que l'equip que aconsegueixi guanyar la prova belga tindrà així mateix una inscripció gratuïta per al Rally Catalunya Històric 2021 en la modalitat Premium (tot inclòs). A més, el vencedor absolut de l’"Historic Regularity Challenge” podrà participar també gratis en el Rally Monte-Carlo Historique de 2021. Per tot això, sumat al prestigi que s'ha llaurat el Rally Catalunya Històric, s'espera un nivell d'inscripció molt significatiu.

Dos dies de ral·li i tres modalitats de participació
Com a novetat en aquesta edició, els equips podran triar tres tipus d'inscripció: Premium, Bàsic i One-day. La primera és una modalitat amb tot inclòs per a pilot i copilot. El primer dia s'ofereix bufet en ruta, sopar i nit d'hotel en habitació doble (esmorzar inclòs); i el segon dia dinar, sopar de clausura amb lliurament de premis i nit d'hotel en habitació doble (amb esmorzar) a l'Hotel Hilton Diagonal Mar. A més, la inscripció també inclou transport d'equipatges durant tot el ral·li, cronometratge Blunik, seguiment GPS, tramesa de resultats tram a tram a dispositius mòbils, obsequis exclusius per a pilot i copilot, programa de col·leccionista amb fotos de tots els cotxes que participen, placa metàl·lica de la prova i record “finisher” per a pilot i copilot, entre altres serveis. Aquesta opció té un preu de 1.500€ per equip.

La versió ‘Bàsic’, novetat d'aquesta edició, inclou bufet en ruta i sopar de clausura, amb un cost de 1.000€ per equip. Aquesta vegada també es contempla la modalitat ‘One-day’, que ofereix la possibilitat de participar només en la jornada del dissabte 29 per un preu de 500€ per equip, amb el sopar de clausura inclòs. A les diferents opcions per a poder gaudir del ral·li s'uneixen els importants descomptes als quals podran accedir determinats equips: els socis del RACC, els participants que repeteixin i els que aconsegueixin la inscripció d'un pilot que no hagi participat anteriorment.

A nivell esportiu, el Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves es basa en la regularitat en carretera tancada que combina conducció diürna i nocturna i que, en aquesta ocasió, oferirà dues categories a triar: Regularitat Sport (màxim de 55 km/h) amb mitjana alta i baixa i Regularitat Súper Sport (màxim 70 km/h).

Els equips interessats a inscriure's al Rally Catalunya Històric podran fer-ho fins a l'11 de febrer de 2020, dia en què es tancarà el termini. El full d'inscripció es troba ja en el web www.rallycatalunyahistoric.com i les places estan limitades a 60 cotxes.

Salou s’uneix al Rally Catalunya Històric
Encara que l'itinerari es donarà a conèixer en l'últim moment, el RACC ha revelat la ubicació del final de la primera etapa i lloc en el qual el ral·li farà una pausa durant la nit del 28 de febrer: Salou. La notorietat d'aquesta turística localitat de la Costa Daurada està a l’apogeu, en bona part per ser la ciutat que acull des de fa 15 anys el RallyRACC del Campionat del Món FIA de Ral·lis i el tram urbà d'aquesta cursa. Salou és el marc idoni per al sempre multitudinari parc tancat i el podi de sortida i arribada de la prova mundialista. La novetat de la presència de Salou en el desenvolupament del Rally Catalunya Històric és una gran notícia per a participants i seguidors.

Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona renova el patrocini per tercer any consecutiu i consolida la seva col·laboració a llarg termini
El parc tancat de l'arribada de la prova durant la tarda-nit del dissabte 29 de febrer, el sopar oficial i el posterior lliurament de premis tindran una vegada més un escenari de luxe com és l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Situat en el barri del Poblenou i a pocs metres de la platja, Hilton Diagonal Mar és un hub modern, vibrant i dinàmic que acull a tota mena de visitants, des del client de negocis internacional fins als talents emergents de la ciutat, sense oblidar el turista d'oci i el client barceloní.

L'hotel compta amb 433 habitacions, en les quals s'inclouen 21 suites, així com 22 sales de reunions amb llum natural i un Ballroom amb una capacitat màxima per a 1.000 persones.

L'oferta gastronòmica del Hilton Diagonal Mar Barcelona es concentra en tres punts neuràlgics: el Purobeach Barcelona Restaurant & Bar, obert de maig a octubre, i AÜRT i MA’I, el nou projecte de restauració de l'hotel capitanejat per Artur Martínez, que ha estat guardonat recentment amb la seva primera Estrella Michelin.

Informació de la prova a la web oficial: www.rallycatalunyahistoric.com

--

Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves opens entry period

• Salou joins the historic car rally of the RACC
• Hilton Diagonal Mar Barcelona renews its sponsorship for the third consecutive year, thus consolidating the long-term collaboration with the event


The 4th edition of the Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves has opened its entry period. The regularity race for historic vehicles organised by the RACC will be staged on 28 and 29 February 2020, and will cover approx. 600 km, with start and finish in the city of Barcelona. Although the route will remain a secret until a few days before the start, participants will spend the night in Salou, a fact that gives a hint that most of the stages will be WRC stages.

In this fourth edition, the RACC and the Belgian organiser Ypres Historic Rally have signed an agreement to create the “Historic Regularity Challenge” for 2020, with the aim of promoting and sharing the experiences of these two historic rallies. The winner of the Rally Catalunya Històric 2020 will get a free entry for the Ypres Historic Regularity Rally 2020 (27 to 29 November), while the winning crew of the Belgian race will get a free entry for the Rally Catalunya Històric 2021 in the Premium modality (all included). Moreover, the overall winner of the “Historic Regularity Challenge” will be able to enter the Rallye Monte-Carlo Historique 2021 for free. Therefore, and considering the prestige built by the Rally Catalunya Històric, a significant level of entries is expected.

Two rally days and three participation modalities
As a novelty in this edition, the crews will be able to choose from three types of entry: Premium, Basic and One-day. Premium is a modality that includes everything, both for driver and co-driver. There will be an en-route buffet, dinner and hotel accommodation in a double room (breakfast included) on the first day; and lunch, closure dinner with prize-giving and hotel accommodation in a double room (breakfast included) on the second day at the Hotel Hilton Diagonal Mar. Moreover, the entry fee does also include the luggage transport throughout the rally, Blunik timekeeping, GPS tracking, the sending of stage-by-stage results to mobile devices, exclusive presents for driver and co-driver, collector’s programme with pictures of all the participating cars, metal plate of the event and “finisher” memento for driver and co-driver, amongst other services. This option has a price of €1,500 per team.

The Basic version, a novelty in this edition, includes en-route buffet and closure dinner, with a cost of €1,000 per crew. This time, there will also be the ‘One-day’ modality available, which offers the chance to participate only on Saturday 29, for €500 per crew, including the closure dinner. In addition to the different options to be able to enjoy the rally, there are also significant discounts available to certain crews: RACC members, repeating participants, and participants providing for the entry of a driver who had not entered the race before.

At a sports level, the Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves is based on regularity on closed roads, combining daytime and night-time driving, this time offering two categories to choose from: Regularity Sport (top speed 55 km/h) with high and low average and Regularity Super Sport (top speed 70 km/h).

All crews interested in entering the Rally Catalunya Històric may do so until 11 February 2020, the closure date of the entry period. The entry form is already available on the website www.rallycatalunyahistoric.com and the number of entries is limited to 60 cars.

Salou joins the Rally Catalunya Històric
Although the itinerary will remain unveiled until the final moment, the RACC has revealed the location of the end of the first leg, and the place in which the rally will spend the night on 28 February: Salou. The notoriety of this tourist village at the Costa Daurada is booming, largely due to the fact that the village has been host to the RallyRACC, an event that forms part of the FIA World Rally Championship, and its urban stage, for fifteen years. Salou is the ideal frame for the popular parc fermé, and the start and finish podium of the world championship event. The novelty of the inclusion of Salou into the Rally Catalunya Històric is great news for participants and followers.

Hilton Diagonal Mar Barcelona renews its sponsorship for the third consecutive year, thus consolidating the long-term collaboration with the event
The parc fermé after the finish of the event on Saturday 29 in the afternoon/evening, the official dinner and the prize-giving will be held once again in a luxury setting at the Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Located in the Poblenou quarter and only a few metres from the beach, Hilton Diagonal Mar is a modern, vibrant and dynamic hub that welcomes all types of visitors, from international business people to the emerging talents of the city, without forgetting leisure travellers and Barcelona customers.

The hotel has 433 rooms, including 21 suites, as well as 22 meeting rooms with natural light, and a ballroom with a maximum capacity for 1,000 people.

The gastronomic offer of Hilton Diagonal Mar is focussed on three central points; the Purobeach Barcelona Restaurant & Bar, open from May to October, and AÜRT y MA’I, the new catering project of the hotel, led by Artur Martínez, who has been recently awarded with his first Michelin Star.

--

Ouverture des engagements pour le Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves

• Salou se joint au rallye de voitures historiques du RACC
• Hilton Diagonal Mar Barcelona renouvelle son sponsoring pour la troisième année consécutive et consolide sa collaboration à long terme

La période d’inscription à la 4e édition du Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves est ouverte. L’épreuve de régularité pour véhicules historiques organisée par le RACC aura lieu les 28 et 29 février 2020 et son parcours sera d’environ 600 km, avec départ et arrivée à Barcelone. Bien que l’itinéraire restera secret jusqu’à quelques jours avant l’événement, les participants passeront la nuit à Salou, ce qui garantit que la majorité des sections seront celles du Mundial de Rallies.

Dans cette quatrième édition, le RACC et l’organisateur belge Ypres Historic Rally sont parvenus à un accord par lequel les deux clubs créent en 2020 le championnat “Historic Regularity Challenge”, dont la finalité est de promouvoir et de partager les expériences de ces deux rallyes historiques. Le vainqueur du Rally Catalunya Històric 2020 obtiendra une inscription gratuite à l’Ypres Historic Regularity Rally de 2020 (du 27 au 29 novembre), alors que l’équipage qui gagnera l’épreuve belge recevra une inscription gratuite au Rally Catalunya Històric 2021 dans la modalité Premium (tout inclus). De plus, le vainqueur absolu de l’“Historic Regularity Challenge” pourra également participer gratuitement au Rallye Monte-Carlo Historique de 2021. C’est pourquoi, et considérant le prestige que le Rally Catalunya Històric s’est construit, un niveau d’inscriptions très significatif est attendu.

Deux jours de rallye et trois modalités de participation
Comme nouveauté, cette édition propose aux équipages le choix entre trois types d’engagement : Premium, Basique et One-day. La première est une modalité avec tout inclus pour pilote et copilote. Le premier jour, un buffet en chemin est offert ainsi que le dîner et la nuit d’hôtel en chambre double (petit déjeuner compris) et, le deuxième jour, le déjeuner, le dîner de clôture avec remise de prix et la nuit d’hôtel en chambre double (avec petit déjeuner) dans l’Hôtel Hilton Diagonal Mar. De plus, l’engagement inclut également le transport de bagages pendant tout le rallye, le chronométrage Blunik, le suivi GPS, l’envoi des résultats à chaque épreuve aux dispositifs mobiles, des cadeaux exclusifs pour pilote et copilote, le programme de collectionneur avec photos de toutes les voitures qui participent au rallye, une plaque métallique de l’épreuve et un souvenir « finisher » pour pilote et copilote, entre autres services. Cette option a un prix de 1 500 € par équipage.

La version “Basique”, nouveauté de cette édition, comprend un buffet en chemin et le dîner de clôture, à un coût de 1 000 € par équipage. Cette fois, la modalité “One-day” est également proposée, offrant la possibilité de participer seulement le samedi 29 à un prix de 500 € par équipage, avec le dîner de clôture inclus. À ces différentes options pour profiter du rallye s’ajoutent les importantes remises dont certains équipages pourront bénéficier : les membres du RACC, les concurrents qui renouvellent leur participation et ceux qui obtiennent l’engagement d’un pilote n’ayant jamais participé au rallye.

Au niveau sportif, le Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves se base sur la régularité sur route fermée qui combine conduite diurne et conduite nocturne, et qui, à cette occasion, offrira deux catégories au choix : Régularité Sport (maximum 55 km/h) avec une moyenne haute et basse, et Régularité Super Sport (maximum 70 km/h).

Les équipages désirant s’inscrire au Rally Catalunya Històric pourront le faire jusqu’au 11 février 2020 qui est la date limite. Vous trouverez le formulaire d’engagement sur le site www.rallycatalunyahistoric.com . Les places sont limitées à 60 voitures.

Salou se joint au Rally Catalunya Històric
Bien que l’itinéraire ne sera connu qu’au dernier moment, le RACC a révélé l’emplacement de la fin de la première étape et qui est l’endroit où le rallye fera une pause la nuit du 28 février : Salou. La notoriété de cette localité touristique de la Costa Daurada est en plein essor, en bonne partie parce que c’est la ville qui, depuis 15 ans, accueille le RallyRACC du Championnat du Monde FIA de Rallyes et l’épreuve urbaine de cette course. Salou est le cadre idéal pour le parc fermé toujours bondé et le podium de départ et d’arrivée de l’épreuve du championnat mondial. La nouveauté de la présence de Salou dans le déroulement du Rally Catalunya Històric est une grande nouvelle pour participants et supporters.

Hilton Diagonal Mar Barcelona renouvelle son sponsoring pour la troisième année consécutive et consolide sa collaboration à long terme
Le parc fermé de l’arrivée de l’épreuve dans la soirée-nuit du samedi 29 février, le dîner officiel et la remise de prix ultérieure auront de nouveau lieu dans un cadre de luxe : l’Hôtel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Situé dans le quartier de Poblenou et à quelques mètres de la plage, Hilton Diagonal Mar est un hub moderne, vibrant et dynamique qui accueille tous types de visiteurs, du client d’affaires international aux talents émergents de la ville, sans oublier le touriste de loisirs et le client barcelonais.

L’hôtel dispose de 433 chambres dont 21 suites, ainsi que de 22 salles de réunions avec lumière naturelle et un Ballroom d’une capacité de 1 000 personnes.

L’offre gastronomique de Hilton Diagonal Mar Barcelona se focalise sur trois points névralgiques : le Purobeach Barcelona Restaurant & Bar, ouvert de mai à octobre, AÜRT et MA’I, le nouveau projet de restauration de l’hôtel dirigé par Artur Martínez, qui a récemment reçu sa première étoile Michelin.

Mailchimp

Descargar PDF

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es