"Els Àngels" en el itinerario definitivo del Rally Lloret de Mar 



• La 7ª edición se celebrará los días 7 y 8 de febrero, organizada por primera vez por V-Line Org.
• La disputa del mítico tramo ‘Pujada Els Àngels’, principal novedad del recorrido final
• Velocidad, Regularidad, Legend y Exhibición, todo en una misma carrera

A poco menos de un mes para que vuelva al primer plano de la competición el Rally Lloret de Mar su organizador, V-Line Org., ha anunciado el itinerario definitivo de una prueba que reunirá a los mejores especialistas de la Velocidad, Regularidad, Legend y Exhibición del momento, en un enclave mítico que retoma su histórica alianza con el mundo de los rallyes: Lloret de Mar.

La incorporación al itinerario de la carretera que accede al santuario de Els Àngels ha motivado la modificación del rutómetro del segundo día de carrera, lo que conforma un recorrido con mucho potencial deportivo para todas las categorías presentes en un triángulo de carreteras que ahora encaja a la perfección con Santa Pellaia –que cambia su sentido, entre La Bisbal y Cassà– y Canyet, especial que en su segunda pasada cerrará el rally.

Fruto de un estudio a conciencia, el organizador ha creído oportuno efectuar esta significativa modificación en aras a hacer más destacada y novedosa esta primera edición a cargo de V-Line Org. El Ayuntamiento de Lloret de Mar, que ha otorgado la responsabilidad organizativa al equipo liderado por Francesc Gutiérrez, acoge nuevamente el mejor automovilismo de carretera reuniendo, a lo largo de su Paseo Marítimo, todos los ingredientes necesarios para celebrar el gran rally que esperan los participantes inscritos, tanto en coches modernos como clásicos y también los vehículos considerados de leyenda y que participarán a modo de exhibición. La cita dará semáforo verde al Campeonato de Catalunya de todas estas especialidades.

Itinerario compacto, con cerca de 150 km cronometrado
La modificación del recorrido, aprovechando de esta manera las muchas opciones que ofrece el territorio, es todo un activo para el regreso del Rally Lloret de Mar. A lo largo de dos etapas y con tres especiales distintas a doble pasada en cada una de ellas, la prueba suma casi 150 km contra el crono en un entorno bello y unos tramos míticos y con poco enlace entre ellos.

Con una mañana del 7 de febrero dedicada a las verificaciones administrativas y técnicas y al shakedown, la ceremonia de salida del rally se dará a las 17 horas de este viernes 7 desde el podio instalado en el Paseo de Lloret de Mar, zona que concentrará además el parque cerrado y de asistencia, el village y un sinfín de actividades. Esta primera jornada será en su mayor parte nocturna, iniciándose con un bucle que transcurrirá por Tossa-Sant Grau (14,04 km/17h40 y 21h45), Coll de Ravell (7,75 km/19h00 y 23h05) y Collsaplana (16,00 km/19h28 y 23h33). Al final de la primera etapa, con entrada al parque cerrado de Lloret a la 01h08 de la madrugada del sábado, los participantes habrán realizado ya 75,58 km cronometrados.

El sábado día 8 de febrero la segunda etapa dará inicio a las 11.00 horas desde el mismo podio del Paseo Marítimo para afrontar las tres especiales previstas. El día se estrenará con la conocida Pujada Els Àngels (9,40 km/12h11 y 15h32), seguirá con Santa Pellaia (9,38 km/12h39 y 16h00) para cerrar jornada y rally, Canyet (17,41 km/13h27 y 16h48), la especial más larga de cuantas conforman la prueba y que puede ser muy selectiva. A las 17h21 está previsto el final del rally tras efectuar 149 km cronometrados y más de 626 de recorrido entre las provincias de Girona y Barcelona. La guinda la pondrá la entrega de premios en el podio de Lloret, a las 19h15, con trofeos para los ganadores, y también para los vencedores de clase y por escuderías.

Cierre de inscripciones el 31 de enero
Las inscripciones para este recuperado Rally Lloret de Mar se cierran el próximo 31 de enero y la lista de inscritos se publicará el 3 de febrero.

Además del Ayuntamiento de Lloret de Mar como impulsor del proyecto, el 7º Rally Lloret de Mar contará con varias colaboraciones, como es el caso de Michelin, Brico Ceràmic y el Hotel Evenia Olympic, donde se ubicará la base organizativa de la primera carrera automovilística de la temporada.


Más información: media@vline.org

Itinerari definitiu per al Rally Lloret de Mar

- La 7a edició se celebrarà els dies 7 i 8 de febrer, organitzada per primera vegada per V-Line Org.
- La disputa del mític tram ‘Pujada Els Àngels’, principal novetat del recorregut final
- Velocitat, Regularitat, Legend i Exhibició, tot en una mateixa cursa

A poc menys d'un mes perquè torni al primer pla de la competició el Rally Lloret de Mar, el seu organitzador, V-Line Org., ha anunciat l'itinerari definitiu d'una prova que reunirà els millors especialistes de la Velocitat, Regularitat, Legend i Exhibició del moment, en un enclavament mític que reprèn la seva històrica aliança amb el món dels ral·lis: Lloret de Mar.

La incorporació a l'itinerari de la carretera que accedeix al santuari d’Els Àngels ha motivat la modificació del rutòmetre del segon dia de cursa, i això conforma un recorregut amb molt de potencial esportiu per a totes les categories presents en un triangle de carreteres que ara encaixa a la perfecció amb Santa Pellaia –que canvia el seu sentit, entre La Bisbal i Cassà– i Canyet, especial que en la seva segona passada tancarà el ral·li.

Fruit d'un estudi conscienciat, l'organitzador ha cregut oportú efectuar aquesta significativa modificació per fer més destacada i nova aquesta primera edició a càrrec de V-Line Org. L'Ajuntament de Lloret de Mar, que ha atorgat la responsabilitat organitzativa a l'equip liderat per Francesc Gutiérrez, acull novament el millor automobilisme de carretera reunint, al llarg del seu Passeig Marítim, tots els ingredients necessaris per a celebrar el gran ral·li que esperen els participants inscrits, tant en cotxes moderns com clàssics i també els vehicles considerats de llegenda i que participaran a manera d'exhibició. La cita donarà semàfor verd al Campionat de Catalunya de totes aquestes especialitats.

Itinerari compacte, amb prop de 150 km cronometrats
La modificació del recorregut, aprofitant d'aquesta manera les moltes opcions que ofereix el territori, és tot un actiu per al retorn del Rally Lloret de Mar. Al llarg de dues etapes i amb tres especials diferents a doble passada en cadascuna d'elles, la prova suma gairebé 150 km contra el crono en un entorn magnífic i uns trams mítics i amb poc enllaç entre ells.

Amb un matí del 7 de febrer dedicat a les verificacions administratives i tècniques i al shakedown, la cerimònia de sortida del ral·li es donarà a les 17 hores d'aquest divendres 7 des del podi instal·lat en el Passeig de Lloret de Mar, zona que concentrarà a més el parc tancat i d'assistència, el village i una infinitat d'activitats. Aquesta primera jornada serà en la seva major part nocturna, iniciant-se amb un bucle que transcorrerà per Tossa-Sant Grau (14,04 km/17h40 i 21h45), Coll de Ravell (7,75 km/19h00 i 23h05) i Collsaplana (16,00 km/19h28 i 23h33). Al final de la primera etapa, amb entrada al parc tancat de Lloret a la 01h08 de la matinada del dissabte, els participants hauran realitzat ja 75,58 km cronometrats.

El dissabte dia 8 de febrer la segona etapa s’iniciarà a les 11.00 hores des del mateix podi del Passeig Marítim per afrontar les tres especials previstes. El dia s'estrenarà amb la coneguda Pujada Els Àngels (9,40 km/12h11 i 15h32), continuarà amb Santa Pellaia (9,38 km/12h39 i 16h00) per tancar jornada i ral·li, Canyet (17,41 km/13h27 i 16h48), l'especial més llarga de quantes conformen la prova i que pot ser molt selectiva. A les 17h21 està previst el final del ral·li després de 149 km cronometrats i més de 626 de recorregut entre les províncies de Girona i Barcelona. La cirereta la posarà el lliurament de premis en el podi de Lloret, a les 19h15, amb trofeus per als guanyadors i també per als vencedors de classe i d’escuderies.

Tancament d'inscripcions el 31 de gener
Les inscripcions per aquest recuperat Rally Lloret de Mar es tanquen el 31 de gener i la llista d'inscrits es publicarà el 3 de febrer.

A més de l'Ajuntament de Lloret de Mar com a impulsor del projecte, el 7è Rally Lloret de Mar comptarà amb diverses col·laboracions, com és el cas de Michelin, Brico Ceràmic i l'Hotel Evenia Olympic, on se situarà la base organitzativa de la primera cursa automobilística de la temporada.

Més informació: media@vline.org

 

 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es