Arranca con 87 participantes el Rally Lloret de Mar 2020 



• Los 87 equipos participantes completarán en dos días un total de 127 km cronometrados repartidos en 12 tramos
• Hoy se disputan dos veces los tramos “Tossa-Sant Grau”, “Collsaplana” y “Pla de les Arenes”

El 7 Rally Lloret de Mar ha empezado hoy viernes a las 17.00 horas desde el podio instalado en el Paseo Marítimo de la capital de la Costa Brava. La prueba, organizada por V-Line Org., reúne a los mejores especialistas en Velocidad, Regularidad y Legend-Exhibición, una amalgama de coches y pilotos que confirman el retorno de este rally como uno de los acontecimientos más esperados de este inicio de temporada.

Los campeonatos de Catalunya de Velocidad y Regularidad también dan inicio en esta prueba. En ella, los equipos tendrán que completar un total de 637,81 km de los cuales 127,218 son de velocidad, distribuidos a lo largo de los 12 tramos cronometrados de que consta.

Tras las verificaciones administrativas y técnicas, un total de 87 equipos (45 en Velocidad, 30 en Regularidad y 12 en Legend-Exhibición) han sido autorizados a tomar la salida. Los coches han partido rumbo a la primera especial de la jornada, repartida en dos bucles formados por los tramos “Tossa-Sant Grau” (14,184 km), “Collsaplana” (7,462) y “Pla de les Arenes” (5,134), la mayor parte de ellos a disputar de noche.

Mañana sábado, 8 de febrero, el pelotón saldrá a las 11.00 horas desde el podio del Paseo Marítimo de Lloret de Mar para realizar la segunda y última etapa que constará de dos pasadas diurnas a otras tres especiales: ”Pujada Els Àngels” (9,484 km), ”Santa Pellaia” (9,920 km) y ”Canyet” (17,425 km, entre Sant Feliu y Tossa). El final de esta segunda jornada está previsto a las 17.25 horas en el mismo podio del Paseo Marítimo, donde los vehículos quedarán expuestos en régimen de parque cerrado hasta las 20.00 horas. Poco después tendrá lugar en este mismo enclave la ceremonia de entrega de premios.

El promotor de la prueba es el Ayuntamiento de Lloret de Mar y la organización del rally recae en V-Line Org. El rally cuenta con la colaboración de las firmas Michelin, Bricoceràmic y la cadena Evenia Hotels, a través del Hotel Evenia Olympic Palace, centro de operaciones de la prueba.

• Medios de comunicación: Está habilitada una sala de prensa en el Hotel Evenia Olympic Palace
• Itinerario-Horario, lista de inscritos y clasificaciones en www.vlineorg.com/ca/rally-lloret-de-mar/

Más información:

E-mail: guiomar@jas.es
Tel.: 93 885 22 56
www.rallylloret.com
www.vlineorg.com



Arrenca el Rally Lloret de Mar 2020

• Els 87 equips participants completaran en dos dies un total de 127 km cronometrats repartits en 12 trams
• Avui es disputen dues vegades els trams “Tossa-Sant Grau”, “Collsaplana” i “Pla de les Arenes”

El 7 Rally Lloret de Mar ha començat avui divendres a les 17.00 hores des del podi instal·lat en el Passeig Marítim de la capital de la Costa Brava. La prova, organitzada per V-Line Org., reuneix els millors especialistes en Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició, una amalgama de cotxes i pilots que confirmen el retorn d'aquest ral·li com un dels esdeveniments més esperats d'aquest inici de temporada.

Els campionats de Catalunya de Velocitat i Regularitat també donen inici en aquesta prova. En ella, els equips hauran de completar un total de 637,81 km dels quals 127,218 són de velocitat, distribuïts al llarg dels 12 trams cronometrats.

Després de les verificacions administratives i tècniques, un total de 87 equips (45 en Velocitat, 30 en Regularitat i 12 en Legend-Exhibició) han estat autoritzats a sortir. Els cotxes han anat rumb a la primera especial de la jornada, repartida en dos bucles formats pels trams “Tossa-Sant Grau” (14,184 km), “Collsaplana” (7,462) i “Pla de les Arenes” (5,134), la major part d'ells a disputar de nit.

Demà dissabte, 8 de febrer, l'escamot sortirà a les 11.00 hores des del podi del Passeig Marítim de Lloret de Mar per realitzar la segona i última etapa que constarà de dues passades diürnes a tres especials més: ”Pujada Els Àngels” (9,484 km), ”Santa Pellaia” (9,920 km) i ”Canyet” (17,425 km, entre Sant Feliu i Tossa). El final d'aquesta segona jornada està previst a les 17.25 hores en el mateix podi del Passeig Marítim, on els vehicles quedaran exposats en règim de parc tancat fins a les 20.00 hores. Poc després tindrà lloc, en aquest mateix enclavament, la cerimònia de lliurament de premis.

El promotor de la prova és l'Ajuntament de Lloret de Mar i l'organització del ral·li recau en V-Line Org. El ral·li compta amb la col·laboració de Michelin, Bricoceràmic i la cadena Evenia Hotels, a través de l'Hotel Evenia Olympic Palace, centre d'operacions de la prova.

• Mitjans de comunicació: Està habilitada una sala de premsa a l'Hotel Evenia Olympic Palace
• Itinerari-Horari, llista d'inscrits i classificacions a www.vlineorg.com/ca/rally-lloret-de-mar/

Més informació:
E-mail: guiomar@jas.es
Tel.: 93 885 22 56
www.rallylloret.com
www.vlineorg.com

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es