Una muestra en L’illa Diagonal, prólogo del 62º Rally Barcelona-Sitges 



El Rally Internacional de Coches de Época Barcelona-Sitges ultima los detalles para la celebración de su 62ª edición, que tendrá lugar los días 21, 22 y 23 de marzo. Una cuidada selección de vehículos de época lucirán en el centro comercial L’illa Diagonal de Barcelona, tradicional antesala de la prueba.

La exposición de seis coches antiguos tendrá lugar del 2 al 21 de marzo y volverá a ser uno de los puntos de referencia previos a este evento, que cuenta ya con más de medio centenar de inscritos.

De ese modo, durante esos días los visitantes del centro comercial tendrán la oportunidad de admirar ejemplares centenarios y prácticamente únicos, como un Hispano-Suiza de 1916, un Panhard Levassor de 1910, un Cadillac Thirty de 1908, un Renault EU de 1918 e incluso el camión de bomberos Delahaye de 1923, propiedad del Ayuntamiento de Barcelona, además de un David de 1912.

Frente a L’illa Diagonal, el sábado 21 se instalará el parque cerrado, donde todos los vehículos inscritos –coches fabricados hasta 1928 y motos hasta 1938- quedarán expuestos entre las 10:00 y las 17:30 para que el jurado valore su estado de conservación y el respeto de los trabajos de restauración por el modelo original.

El domingo 22 tendrá lugar la prueba propiamente dicha. Todos los participantes acudirán a la concentración en la Plaza Sant Jaume a partir de las 9:00, vestidos con ropa acorde con la época de su automóvil. Las autoridades de Sitges y Barcelona darán la salida a las 10:30.

El recorrido de la 62 edición
Los aficionados podrán seguir el recorrido habitual por las calles de Barcelona (Ferran, Rambles, Plaza Catalunya, Rondas Universitat y Sant Antoni, Sepúlveda, Paralelo, Plaza Espanya y Gran Via), L’Hospitalet de Llobregat y Cornellà de Llobregat para enlazar con la carretera C-245 que les conducirá por los términos municipales de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà y Castelldefels. Desde allí tomarán directamente la C-246 rumbo a las Costas del Garraf, para finalizar la primera etapa en el Port d’Aiguadolç de Sitges, aproximadamente a las 13:00 horas.

A continuación la caravana circulará por las calles de Sitges hasta La Fragata, al pie de la Parroquia de Sant Bartomeu y Santa Tecla, donde los vehículos quedarán expuestos hasta las 17:00 horas.

El lunes, rumbo a la Colonia Güell
Desde hace varias ediciones, el Barcelona-Sitges ha recuperado la tradicional excursión del lunes, en la que los participantes que así lo deseen pueden realizar un kilometraje extra con sus máquinas históricas por diversas carreteras de los alrededores del trayecto original.

En esta ocasión, la ruta les llevará hasta la Colonia Güell, emblemático conjunto arquitectónico histórico de estilo modernista, declarado Bien de Interés Cultural. A partir de las 12:00 aproximadamente, los automóviles quedarán expuestos allí hasta las 14:00 horas.

--

Una mostra a L’illa Diagonal, pròleg del 62è Ral·li Barcelona-Sitges

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges ultima els detalls per la celebració de la 62a edició, que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de març. Una cuidada selecció de vehicles d'època lluiran en el centre comercial L’illa Diagonal de Barcelona, tradicional avantsala de la prova.

L'exposició de sis cotxes antics tindrà lloc del 2 al 21 de març i tornarà a ser un dels punts de referència previs a aquest esdeveniment, que compta ja amb més de mig centenar d'inscrits.

D'aquesta manera, durant aquests dies els visitants del centre comercial tindran l'oportunitat d'admirar exemplars centenaris i pràcticament únics, com un Hispano-Suiza de 1916, un Panhard Levassor de 1910, un Cadillac Thirty de 1908, un Renault EU de 1918 i fins i tot el camió de bombers Delahaye de 1923, propietat de l'Ajuntament de Barcelona, a més d'un David de 1912.

Davant L’illa Diagonal, dissabte 21 s'instal·larà el parc tancat, on tots els vehicles inscrits –cotxes fabricats fins a 1928 i motos fins a 1938– quedaran exposats entre les 10.00 i les 17.30 perquè el jurat valori el seu estat de conservació i el respecte dels treballs de restauració pel model original.

El diumenge 22 tindrà lloc la prova pròpiament dita. Tots els participants acudiran a la concentració a la Plaça Sant Jaume a partir de les 9.00 hores, vestits amb roba d'acord amb l'època del seu automòbil. Les autoritats de Sitges i Barcelona donaran la sortida a les 10.30 hores.

El recorregut de la 62 edició
Els aficionats podran seguir el recorregut habitual pels carrers de Barcelona (Ferran, Rambles, Plaça Catalunya, Rondes Universitat i Sant Antoni, Sepúlveda, Paral·lel, Plaça Espanya i Gran Via), L'Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat per a enllaçar amb la carretera C-245 que els conduirà pels termes municipals de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Des d'allí prendran directament la C-246 rumb a les Costes del Garraf, per a finalitzar la primera etapa en el Port d’Aiguadolç de Sitges, aproximadament a les 13.00 hores.

A continuació la caravana circularà pels carrers de Sitges fins a la Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles quedaran exposats fins a les 17.00 hores.

El dilluns, rumb a la Colònia Güell
Des de fa diverses edicions, el Barcelona-Sitges ha recuperat la tradicional excursió del dilluns, en la qual els participants que així ho desitgin poden realitzar un quilometratge extra amb les seves màquines històriques per diverses carreteres dels voltants del trajecte original.

En aquesta ocasió, la ruta els portarà fins a la Colònia Güell, emblemàtic conjunt arquitectònic històric d'estil modernista, declarat Bé d'Interès Cultural. A partir de les 12.00 aproximadament, els automòbils quedaran exposats allà fins les 14:00 hores.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es