Puntuable para el Campeonato de Catalunya de Montaña 

XVI Pujada a La Trona: 23 y 24 de mayo 



V-Line Org., con la total implicación del ayuntamiento de Les Masies de Voltregà y de la Escuela EFA Quintanes, trabaja de lleno en la organización de la ‘XVI Pujada a La Trona’, que se celebrará los días 23 y 24 de mayo con puntuabilidad para el Campeonato de Catalunya de Montaña.

Para esta edición se mantiene el recorrido cercano a los 6 km planteado en la pasada edición, y se desarrollará aproximadamente entre los puntos kilométricos 7 y 13 de la BV-4608, tramo mítico y muy apreciado por los aficionados que consideran esta carretera de montaña como una de las más difíciles para el pilotaje, al combinar subidas y rampas con la sinuosidad y la estrechez de su piso, obligando a una gran concentración del piloto y garantizando con ello el espectáculo.

El sábado 23 de mayo habrá verificaciones administrativas y técnicas para los equipos que optativamente así lo deseen en las piscinas municipales de Les Masies de Voltregà, mientras que el domingo 24, a partir de las 7 horas, éstas verificaciones se realizarán en los exteriores de la Escola Quintanes, edificio que acogerá la base de la carrera y la sala de prensa. La XVI Pujada a La Trona se concentrará en esa única jornada del 24 de mayo, empezando con los entrenamientos oficiales (2 tandas, a partir de las 9 horas) a los que seguirán tres subidas de carrera, para finalizar sobre las 15 horas. La entrega de premios pondrá el broche final a la cita, tercera valedera para el Campeonato de Catalunya de Montaña, de un total de ocho.

Precisamente el actual campeón catalán de la categoría 3, Joan Salvans, al volante de un Porsche GT3 Club, fue el ganador de la recuperada subida en 2019 tras una década de pausa. En ese regreso al primer plano de la competición, Carles Miró (Porsche 911 SC) y Joan Argemí (Alpine A-310) vencieron, respectivamente, en Regularidad Sport y Súper Sport.

Como en 2019, la XVI Pujada a La Trona está organizada por V-Line Org. y cuenta con la colaboración y soporte del ayuntamiento de Les Masies de Voltregà, población que pone a disposición de la prueba y de todos los aficionados que se desplacen a la zona una gran oferta gastronómica, muy típica de la Catalunya interior. El evento también cuenta con el soporte de la Escuela EFA Quintanes (Escuela de Formación Profesional), CEQUIN (Centre Equestre Quintanes), Autodesballestaments La Gleva y Àngel Danés, taller de venta y reparación especializado en vehículos Mitsubishi y Subaru, el ayuntamiento de Sant Hipòlit de Voltregà, y la colaboración de Cerdanya Racing.

Más información: www.vlineorg.com



Puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya

XVI Pujada a La Trona: 23 i 24 de maig

V-Line Org., amb la total implicació de l'ajuntament de Les Masies de Voltregà i de l'Escola EFA Quintanes, treballa de ple en l'organització de la ‘XVI Pujada a La Trona’, que se celebrarà els dies 23 i 24 de maig amb puntuabilitat per al Campionat de Catalunya de Muntanya.

Per aquesta edició es manté el recorregut pròxim als 6 km plantejat en la passada edició, i es desenvoluparà aproximadament entre els punts quilomètrics 7 i 13 de la BV-4608, tram mític i molt apreciat pels aficionats que consideren aquesta carretera de muntanya com una de les més difícils per al pilotatge, en combinar pujades i rampes amb la sinuositat i l'estretor del seu asfalt, obligant a una gran concentració del pilot i garantint, amb aquest fet, l'espectacle.

El dissabte 23 de maig hi haurà verificacions administratives i tècniques per als equips que optativament així ho desitgin en les piscines municipals de Les Masies de Voltregà, mentre que el diumenge 24, a partir de les 7 hores, aquestes verificacions es realitzaran en els exteriors de l’Escola Quintanes, edifici que acollirà la base de la cursa i la sala de premsa. La XVI Pujada a La Trona es concentrarà en aquesta única jornada del 24 de maig, començant amb els entrenaments oficials (2 tandes, a partir de les 9 hores) als quals seguiran tres pujades de cursa, per a finalitzar sobre les 15 hores. El lliurament de premis posarà el punt final a la cita, tercera del Campionat de Catalunya de Muntanya, d'un total de vuit.

Precisament l'actual campió català de la categoria 3, Joan Salvans, al volant d'un Porsche GT3 Club, va ser el guanyador de la recuperada pujada el 2019 després d'una dècada de pausa. En aquest retorn al primer pla de la competició, Carles Miró (Porsche 911 SC) i Joan Argemí (Alpine A-310) van vèncer, respectivament, en Regularitat Sport i Súper Sport.

Com l’any 2019, la XVI Pujada a La Trona està organitzada per V-Line Org. i compta amb la col·laboració i suport de l'ajuntament de Les Masies de Voltregà, població que posa a la disposició de la prova i de tots els aficionats que es desplacin a la zona una gran oferta gastronòmica, molt típica de la Catalunya interior. L'esdeveniment també compta amb el suport de l'Escola EFA Quintanes (Escola de Formació Professional), CEQUIN (Centre Equestre Quintanes), Autodesballestaments La Gleva i Àngel Danés, taller de venda i reparació especialitzat en vehicles Mitsubishi i Subaru, l'ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, i la col·laboració de Cerdanya Racing.

Més informació: www.vlineorg.com

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es