Los 38 equipos recorrerán 578 km y 14 tramos de regularidad, algunos del mundial de rallies, en dos días 

El 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves empieza a rodar 



La cuarta edición del Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ha empezado a rodar hoy a las 12.30 horas desde la Avenida de la Catedral de Barcelona. Los participantes tienen por delante 577,82 km de recorrido de los cuales 152,87 km corresponden a 14 tramos de regularidad. Todos ellos son distintos y transcurren por carreteras cerradas al tráfico a lo largo de dos etapas. Después de la salida y tras realizar 6 tramos, los participantes pasarán la noche en Salou. Desde esta ciudad, el rally se reemprenderá el sábado y se disputarán 8 especiales más. La segunda jornada finalizará en el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, donde se celebrará la cena y la ceremonia de entrega de premios.

Los 38 coches clásicos que han salido hoy desde Barcelona disputarán los tramos de regularidad por las comarcas del Anoia, Bages, Alt y Baix Camp, Alt y Baix Penedès y Conca de Barberà a través de un recorrido lineal que no repetirá ningún tramo. Entre las novedades de esta edición destaca la incorporación de especiales que se han disputado en las últimas ediciones del mundial RallyRACC. Este hecho caracteriza al Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves como una prueba de gran nivel y premium. Los paisajes de estas comarcas y sus viñedos harán que la viticultura vuelva a ser protagonista.

En esta ocasión, la carrera se incluye dentro del “Historic Regularity Challenge”, un campeonato internacional que tiene como finalidad promocionar y compartir las experiencias del Rally Catalunya Històric y del Ypres Historic Regularity Rally (noviembre de 2020). La idea es que sus respectivos ganadores puedan participar en las próximas ediciones de estas pruebas de forma gratuita y, el ganador absoluto de la challenge, lo haga en el clásico Rallye Monte-Carlo Historique de 2021.

14 tramos: 6 el viernes y 8 el sábado

Hoy, viernes, los participantes realizarán seis tramos: Font Rubí, Puig de les Agulles, Pontons, El Montmell, L’Albiol y Riudecanyes. Después de disputar la tercera especial, los equipos se reagruparán en Aiguaviva-El Montmell. Tras un recorrido de 238,53 km, con 59,51 km de regularidad, llegarán al final de la primera etapa, que tendrá lugar en el parque cerrado del Paseo Marítimo de Salou a partir de las 20.15 horas.

Aquellos que hayan elegido la modalidad de carrera ‘Premium o todo incluido’, cenarán en el Hotel Regente Aragón de Salou un menú diseñado por el chef del restaurante Deliranto, que tiene una estrella Michelin.

El sábado día 29, el rally se volverá a poner en marcha a las 9.00 horas. Todos los participantes, incluidos los de la modalidad ‘One Day’ que habrán pasado las verificaciones técnicas y administrativas en Salou, afrontarán la etapa más larga: 8 tramos con 93,46 km de regularidad (Duesaigües, La Mussara, El Pont d’Armentera, Savallà-Conesa, Vallespinosa, Querol, Òdena y Talamanca). Este día el reagrupamiento está fijado a mitad de jornada en Santa Coloma de Queralt, donde los equipos almorzarán.

El final del rally está previsto a partir de las 19.30 horas en el parque cerrado instalado en el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona. En este escenario, se conocerá el ganador de esta edición durante la cena, en la que se entregarán los premios a los mejores de las distintas categorías.

El 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves cuenta con el Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona y el Patronato de Turismo de Salou como patrocinadores oficiales de la prueba, y con la colaboración de Blunik Precision Chrono, el Ayuntamiento de Barcelona y el diario Sport.

--

Els 38 equips recorreran 578 km i 14 trams de regularitat, alguns el mundial de ral·lis, en dos dies

El 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves comença a rodar

La quarta edició de Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ha començat a rodar avui a les 12.30 hores des de l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Els participants tenen per davant 577,82 km de recorregut dels quals 152,87 km corresponen a 14 trams de regularitat. Tots ells són diferents i transcorren per carreteres tancades al trànsit al llarg de dues etapes. Després de la sortida i amb 6 trams completats, els participants passaran la nit a Salou. Des d'aquesta ciutat, el ral·li es reprendrà el dissabte i es disputaran 8 especials més. La segona jornada finalitzarà a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, on se celebrarà el sopar i la cerimònia de lliurament de premis.

Els 38 cotxes clàssics que han sortit avui des de Barcelona disputaran els trams de regularitat per les comarques de l'Anoia, Bages, Alt i Baix Camp, Alt i Baix Penedès i Conca de Barberà a través d'un recorregut lineal que no repetirà cap tram. Entre les novetats d'aquesta edició destaca la incorporació d'especials que s'han disputat en les últimes edicions del mundial RallyRACC. Aquest fet caracteritza el Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves com una prova de gran nivell i premium. Els paisatges d'aquestes comarques i les seves vinyes faran que la viticultura torni a ser protagonista.

En aquesta ocasió, la cursa s'inclou dins del "Historic Regularity Challenge", un campionat internacional que té com a finalitat promocionar i compartir les experiències del Rally Catalunya Històric i de l'Ypres Historic Regularity Rally (novembre de 2020). La idea és que els seus respectius guanyadors puguin participar en les pròximes edicions d'aquestes proves de manera gratuïta i, el guanyador absolut de la challenge, ho faci en el clàssic Rallye Monte-Carlo Historique de 2021.

14 trams: 6 divendres i 8 dissabte

Avui, divendres, els participants realitzaran sis trams: Font Rubí, Puig de les Agulles, Pontons, del Montmell, l'Albiol i Riudecanyes. En acabar la tercera especial, els equips es reagruparan a Aiguaviva-El Montmell. Després d'un recorregut de 238,53 km, amb 59,51 km de regularitat arribaran al final de la primera etapa, que tindrà lloc al parc tancat del Passeig Marítim de Salou a partir de les 20.15 hores.

Aquells que hagin triat la modalitat de cursa 'Premium o tot inclòs', soparan a l'Hotel Regente Aragón de Salou un menú dissenyat pel xef del restaurant Deliranto, que té una estrella Michelin.

El dissabte dia 29, el ral·li es tornarà a posar en marxa a les 9.00 hores. Tots els participants, inclosos els de la modalitat 'One Day' que hauran passat les verificacions tècniques i administratives a Salou, afrontaran l'etapa més llarga: 8 trams amb 93,46 km de regularitat (Duesaigües, La Mussara, El Pont d'Armentera , Savallà-Conesa, Vallespinosa, Querol, Òdena i Talamanca). Aquest dia el reagrupament està fixat a meitat de jornada a Santa Coloma de Queralt, on els equips dinaran.

El final del ral·li està previst a partir de les 19.30 hores al parc tancat instal·lat a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona. En aquest escenari es coneixerà el guanyador d'aquesta edició durant el sopar, en què es lliuraran els premis als millors de les diferents categories.

El 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves compta amb l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i el Patronat de Turisme de Salou com a patrocinadors oficials de la prova, i amb la col·laboració de Blunik Precision Chrono, l'Ajuntament de Barcelona i el diari Sport.

--

Over two days, the 38 crews will cover 578 km and 14 regularity stages, some of them included in the World Rally Championship

The 4t Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves has started

The fourth edition of the Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves has started today at 12.30 hours from Avenida de la Catedral in Barcelona. The participants are facing a route of 577.82 km, including 152.87 km split into 14 regularity stages. All of the stages are different and use roads that will be closed to the traffic, over the two days of the rally. After the start, the crews will cover 6 stages and spend the night in Salou. The rally will be restarted in this city on Saturday, to cover 8 additional stages. The second day will finish at Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, venue of the dinner and the prize-giving ceremony.

The 38 classic cars that took the start in Barcelona today will race the regularity stages in the regions of Anoia, Bages, Alt Camp and Baix Camp, Alt Penedès and Baix Penedès and Conca de Barberà following a linear route during which no stage will be repeated. A highlight among the novelties of this edition is the inclusion of special stages that have been raced in recent editions of the RallyRACC, scoring round towards the World Rally Championship. This fact characterises the Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves as a top level and premium event. The landscapes of these regions and their vineyards will play again a significant role.

On this occasion, the race is part of the “Historic Regularity Challenge”, an international championship created with the aim of promoting and sharing experiences of the Rally Catalunya Històric and the Ypres Historic Regularity Rally (November 2020). The idea is to have the winners of these rallies taking part in the next editions of these races for free, and the overall winner of the challenge will have a free entry to the Rallye Monte-Carlo Historique in 2021.

14 stages: 6 on Friday and 8 on Saturday

Today, Friday, participants will cover six stages: Font Rubí, Puig de les Agulles, Pontons, El Montmell, L’Albiol and Riudecanyes. After the third stage, Aiguaviva-El Montmell, the crews will regroup. After a route of 238.53 km, including 59.51 km of regularity, they will reach the finish of the first leg, which will be located in the parc fermé of the Promenade in Salou from 20.15 hours.

All participants having chosen the ‘Premium or All-included’ option, will have dinner at Hotel Regente Aragón in Salou, with a menu designed by the chef of the restaurant Deliranto, which has one Michelin star.

On Saturday 29, the rally will be restarted at 9.00 hours. All participants, including those who chose the ‘One Day’ modality, who will have passed scrutineering and documentation checks in Salou, will face the longest leg: 8 stages with 93.46 km of regularity (Duesaigües, La Mussara, El Pont d’Armentera, Savallà-Conesa, Vallespinosa, Querol, Òdena and Talamanca). The regrouping on this second day will be in Santa Coloma de Queralt around noon, where the crews will have lunch.

The finish of the rally is scheduled at 19.30 hours in the parc fermé set-up at Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona. This will be the venue in which the winner of this edition will be announced during the final dinner, during which the prizes will be awarded to the winners of the different categories.

The 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves is sponsored by Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona and the Salou Tourism Board, and counts on the collaboration of Blunik Precision Chrono, the Barcelona City Council and the Sport newspaper.

--

Sur deux jours, les 38 équipages parcourront 578 km et 14 sections de régularité, dont certaines sont celles du mondial de rallyes.

Le 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves commence à rouler

Barcelone, 28 février 2020. - La quatrième édition du Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves a commencé à rouler aujourd’hui à 12h30 au départ de la Avenida de la Catedral à Barcelone. Les concurrents ont devant eux 577,82 km de parcours dont 152,87 km correspondent à 14 sections de régularité. Celles-ci sont toutes différentes et se déroulent sur routes fermées à la circulation tout au long des deux étapes. À la suite du départ et après avoir réalisé les 6 sections, les concurrents passeront la nuit à Salou. C'est de cette ville que le rallye repartira le samedi, et 8 spéciales de plus seront disputées. Le deuxième jour se terminera à l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, où se dérouleront le dîner et la cérémonie de remise des prix.

Les 38 voitures classiques qui ont pris le départ aujourd’hui à Barcelone disputeront les sections de régularité dans les régions de l’Anoia, Bages, Alt et Baix Camp, Alt et Baix Penedès et Conca de Barberà au fil d’un parcours linéaire sur lequel aucune section ne se fera en double. Parmi les nouveautés de cette édition, il faut souligner l’intégration de spéciales qui se sont disputées lors des dernières éditions du mondial RallyRACC. Ce fait caractérise le Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves comme une épreuve de haut niveau et premium. Les paysages de ces régions et leurs vignobles ferront que la viticulture sera à nouveau mise à l’honneur.

En cette occasion, la course fait partie de l’« Historic Regularity Challenge », un championnat international dont le but est de promouvoir et partager les expériences du Rally Catalunya Històric et du Ypres Historic Regularity Rally (novembre 2020). L’idée est que leurs vainqueurs respectifs puissent participer gratuitement aux prochaines éditions de ces épreuves et que le vainqueur absolu du challenge le fasse sur l’emblématique Rallye Monte-Carlo Historique de 2021.

14 sections : 6 le vendredi et 8 le samedi

Aujourd’hui, vendredi, les concurrents vont effectuer six sections : Font Rubí, Puig de les Agulles, Pontons, El Montmell, L’Albiol et Riudecanyes. Les concurrents se regrouperont à la suite de la troisième section disputée, Aiguaviva-El Montmell. Après un parcours de 238,53 km, dont 59,51 km de régularité, ils arriveront à la fin de la première étape, qui aura lieu dans le parc fermé du Front de Mer de Salou à partir de 20h15.

Les personnes ayant choisi la modalité de course « Premium ou tout compris », pourront dîner à l’Hotel Regente Aragón de Salou où le menu est élaboré par le chef du restaurant Deliranto, qui détient une étoile Michelin.

Le samedi 29, le rallye reprendra la route à 09h00. Tous les concurrents, y compris ceux de la modalité « One Day », qui auront effectué les vérifications techniques et administratives à Salou, affronteront l’étape la plus longue : 8 sections avec 93,46 km de régularité (Duesaigües, La Mussara, El Pont d’Armentera, Savallà-Conesa, Vallespinosa, Querol, Òdena et Talamanca). Ce jour-là, le regroupement est prévu en milieu de journée à Santa Coloma de Queralt, où les équipages pourront déjeuner.

La fin du rallye est prévue à partir de 19h30 au parc fermé installé à l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona. Dans cet environnement, le vainqueur de cette édition sera connu pendant le dîner au cours duquel les prix seront remis aux meilleurs de chaque catégorie.

Le 4t Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves compte sur l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona et l’Office de Tourisme de Salou en tant que sponsors officiels de l’épreuve, avec la collaboration de Blunik Precision Chrono, de la Ville de Barcelone et du quotidien Sport.

Mailchimp

Descargar PDF

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es