Comunicado Oficial 

Cancelado el 62 Rally Barcelona-Sitges 



Foment de Sitges, entidad organizadora del Rally Internacional de Coches de Época Barcelona-Sitges, en colaboración con el Ayuntamiento de Sitges y el Ayuntamiento de Barcelona, ​​se ha visto obligado a cancelar la 62ª edición de la prueba, que debía tener lugar los próximos días 21, 22 y 23 de marzo.

Pocas horas después de la presentación del Rally, ayer en las instalaciones del ‘Museo de la Técnica i de la Ciència de Catalunya’, en Terrassa, siguiendo las instrucciones decretadas por la Consejería de Salud de la Generalidad de Cataluña, el Ayuntamiento de Sitges comunicó la imposibilidad de su celebración.

Dado que no se puede prever la evolución de esta situación, no se pueden encontrar fechas adecuadas para aplazar el Rally en las semanas o meses siguientes, por lo que Foment de Sitges comenzará a trabajar en la organización del Rally para el año 2021.

----------------------------------------------------------

Comunicat Oficial

El 62 Ral·li Barcelona-Sitges es cancel·la

Foment de Sitges, entitat organitzadora del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha vist obligat a cancel·lar la 62a edició de la prova, que havia de tenir lloc els propers dies 21, 22 i 23 de març.

Poques hores després de la presentació del Ral·li, ahir a les instal·lacions del Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya, a Terrassa, tot seguint les instruccions decretades per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sitges va comunicar la impossibilitat de la seva celebració.

Donat que no es pot preveure l’evolució d’aquesta situació, no es poden trobar dates adequades per ajornar el Ral·li en les setmanes o mesos següents, per la qual cosa Foment de Sitges començarà a treballar en l’organització del Ral·li per l’any 2021.

-----------------------------------------------------------

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es