El 58 RallyRACC abre sus inscripciones el próximo lunes 11 de septiembre 



  • Las inscripciones a la prueba se podrán realizar hasta el miércoles 11 de octubre.
  • Es el 7º rally puntuable para el Súper Campeonato de España y el 6º del Campeonato de Cataluña.  
  • Hoy se ha publicado el Reglamento Oficial de la competición, que marca la normativa a seguir para todos los participantes.
  • El rally constará de 125,85 km. cronometrados sobre tierra y divididos en 9 tramos.
  • El 58 RallyRACC se celebrará del 19 al 21 de octubre, con epicentro en Salou.

Salou (Tarragona), 6 de septiembre de 2023.– El 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA abre el plazo para sus inscripciones el próximo lunes 11 de septiembre, las cuales se podrán enviar a la secretaría de la prueba hasta el miércoles 11 de octubre.

La ciudad de Salou y el parque PortAventura World serán los dos epicentros deportivos de la prueba y acogerán todas las fases del rally que se celebrará del 19 al 21 de octubre. Hoy, miércoles 6 de septiembre, se han publicado los reglamentos Oficiales de la competición, documentos que marcan la normativa a seguir para los participantes del Súper Campeonato de España de Rallyes y de los campeonatos monomarca de alcance nacional que se dan cita en la prueba y, también, el reglamento con el que se regirán los equipos del Campeonato de Catalunya de Rallyes y del Volant RACC – Trofeo Mavisa.

El 58 RallyRACC será la 7ª de las nueve pruebas puntuables para el Súper Campeonato de España de Rallyes (S-CER), el más importante de la especialidad de rallyes que se disputa en territorio español y único con carácter mixto, al constar de cinco rallyes sobre asfalto, tres sobre tierra y uno mixto. También será la sexta y antepenúltima carrera del Campeonato de Catalunya de Rallyes y la 5ª y penúltima del Volant RACC – Trofeu Mavisa.

El 58 RallyRACC también ha sido elegido para que puntúe para los campeonatos monomarca más importantes del país: Peugeot Rally Cup Ibérica (6ª de 6), Clio Trophy Spain Tierra (5ª de 5) y Beca RTS Júnior (6ª de 7). En esta edición del RallyRACC, además, estará presente el programa FIA Rally Star, con la participación de seis jóvenes valores que se preparan dentro de esta iniciativa para su posterior promoción al mundial de rallyes.

Un rally sobre tramos de tierra

El 58 RallyRACC Catalunya–COSTA DAURADA, íntegramente sobre tramos de tierra, constará de un total de 9 tramos de velocidad, con 125,85 km cronometrados. Cuatro de los 9 tramos se realizarán dos veces, a los que se les sumará la especial urbana de Salou que se disputará una sola vez.

El viernes 20 de octubre, a partir de las 9:15 horas, se hará en Salou el tramo de calificación (2 km) para pilotos prioritarios, que también será el shakedown (tramo de pruebas) para el resto de inscritos.

El mismo viernes, a partir de las 13:30 horas dará comienzo la prueba, con dos pasadas a uno de los tramos del itinerario, de 13,72 km, y con un reagrupamiento en Santes Creus. Tanto la salida como la llegada de esta primera etapa tendrán como marco el parque de PortAventura World.

El sábado 21 de octubre se correrá la segunda etapa con dos pasadas a los tres tramos restantes (de 23,28 km, 18,62 km y 6,49 km, respectivamente) y una a la especial urbana de Salou. Este tramo urbano tendrá un recorrido de 1,63 km y se correrá sobre el suelo habitual, en su mayor parte de cemento, aunque los coches lo disputarán equipados con las mismas cubiertas de tierra con las que correrán el rally. Ese día habrá una neutralización en la población de Bot.

La salida del parque del primer participante tendrá lugar a las 7:15 horas y la llegada al podio del Passeig Jaume I de Salou se celebrará a partir de las 19 horas, con reparto de premios a continuación. La oficina permanente de carrera se ubicará en el Hotel Caribe Resort, muy cercano al parque de asistencia de PortAventura World.

Información sobre el 58 RallyRACC: www.rallyracc.com

 

---------------------------------------------------------

 

El 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA obre les seves inscripcions dilluns vinent, 11 de setembre

• Les inscripcions a la prova es podran realitzar fins al dimecres 11 d'octubre.
• És el 7è ral·li puntuable per al Súper Campionat d'Espanya i el 6è del Campionat de Catalunya.
• Avui s'ha publicat el reglament Oficial de la competició, que marca la normativa a seguir per a tots els participants.
• El ral·li constarà de 125,85 km. cronometrats sobre terra, dividits en 9 trams.
• El 58 RallyRACC se celebrarà del 19 al 21 d'octubre, amb epicentre a Salou.

Salou (Tarragona), 6 de setembre de 2023.– El 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA obre el termini per a les seves inscripcions dilluns vinent, 11 de setembre, les quals es podran enviar a la secretaria de la prova fins al dimecres 11 d'octubre.

La ciutat de Salou i el parc PortAventura World seran els dos epicentres esportius de la prova i acolliran totes les fases del ral·li, que se celebrarà del 19 al 21 d'octubre. Avui, dimecres 6 de setembre, s'han publicat els reglaments Oficials de la competició, documents que marquen la normativa a seguir per als participants del Súper Campionat d'Espanya de Ral·lis i dels campionats monomarca d'abast nacional que es donen cita en la prova i, també, el reglament amb el qual es regiran els equips del Campionat de Catalunya de Ral·lis i del Volant RACC – Trofeu Mavisa.

El 58 RallyRACC serà la 7a de les nou proves puntuables per al ‘Súper Campeonato de España de Rallyes’ (S-CER), el més important de l'especialitat de ral·lis que es disputa en territori espanyol i únic amb caràcter mixt, en constar de cinc ral·lis sobre asfalt, tres sobre terra i un de mixt. També serà la sisena i antepenúltima cursa del Campionat de Catalunya de Ral·lis i la 5a i penúltima del Volant RACC – Trofeu Mavisa.

El 58 RallyRACC també ha estat escollit perquè puntuï per als campionats monomarca més importants del país: Peugeot Rally Cup Ibérica (6a de 6), Clio Trophy Spain Tierra (5a de 5) i Beca RTS Júnior (6a de 7). En aquesta edició del RallyRACC, a més, hi serà present el programa FIA Rally Star, amb la participació de sis joves valors que es preparen dins d'aquesta iniciativa per a la seva posterior promoció al mundial de ral·lis.

Un ral·li sobre trams de terra

El 58 RallyRACC Catalunya–COSTA DAURADA, íntegrament sobre trams de terra, constarà d'un total de 9 trams de velocitat, amb 125,85 km cronometrats. Quatre dels 9 trams es realitzaran dues vegades, als quals se'ls sumarà l'especial urbana de Salou, que es disputarà una sola vegada.

El divendres 20 d'octubre, a partir de les 9.15 hores, es farà a Salou el tram de qualificació (2 km) per a pilots prioritaris, que també serà el shakedown (tram de proves) per a la resta d'inscrits.

El mateix divendres, a partir de les 13.30 hores, es donarà inici a la prova, amb dues passades a un dels trams de l'itinerari, de 13,72 km, i amb un reagrupament a Santes Creus. Tant la sortida com l'arribada d'aquesta primera etapa tindran com a marc el parc de PortAventura World.

El dissabte 21 d'octubre es correrà la segona etapa amb dues passades als tres trams restants (de 23,28 km, 18,62 km i 6,49 km, respectivament) i una a l'especial urbana de Salou. Aquest tram urbà tindrà un recorregut de 1,63 km i es correrà sobre el pis habitual, en la seva major part de ciment, encara que els cotxes el disputaran equipats amb les mateixes cobertes de terra amb les quals correran el ral·li. Aquest dia hi haurà un reagrupament a la població de Bot.

La sortida del parc del primer participant tindrà lloc a les 7.15 hores i l'arribada al podi del Passeig Jaume I de Salou se celebrarà a partir de les 19 hores, amb repartiment de premis a continuació. L'oficina permanent de cursa se situarà a l'Hotel Caribe Resort, molt a prop del parc d'assistència de PortAventura World.

Informació sobre el 58 RallyRACC: : www.rallyracc.com

 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es